Gamer Dota mı Lol mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce gelmiş geçmiş en iyi moba oyunu hangisidir? Dota Lol Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dota mı Lol mü? Cevapla En İyi Soruları Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Lol bence. 0 0 Yorumla
ViøletéRøsé Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl dota bilmiyorum yoksa dota derdim kanser ediyo mq lolü daha yeni çıktım kafa kalmadı tr elmas master eloda maymunları görmekten 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Gamer konusunda 790 cevap paylaştı. Gençlik lolcü ama lol dotanın yanından bile geçemez. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Dota bu tarz oyunların kralı ama oynanması zor elbette 0 0 Yorumla
Tuğçe0707 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Teknik açıdan hangisi daha iyi emin değilim ama bu türün en iyi temsilcisi lol 0 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. İkisi oynamam ama Dota (so both trash) 0 0 Yorumla
PolifonikOsuruk07 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl eskiden dota oynardım efsane idi aama simdi lol devam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Lol bence.
dota bilmiyorum yoksa dota derdim kanser ediyo mq lolü daha yeni çıktım kafa kalmadı tr elmas master eloda maymunları görmekten
Gençlik lolcü ama lol dotanın yanından bile geçemez.
Dota bu tarz oyunların kralı ama oynanması zor elbette
Teknik açıdan hangisi daha iyi emin değilim ama bu türün en iyi temsilcisi lol
İkisi oynamam ama Dota (so both trash)
Ne kadar Dotadan türemiş olsada net LoL
eskiden dota oynardım efsane idi aama simdi lol devam
Dota mı kaldı ağam
LoL diyorum
Clash of Clans