En iyi Riot Games oyunu sana göre hangisi tarafını seç?
Lol
Valorant
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En iyi Riot Games oyunu sana göre hangisi tarafını seç?
İkisi de çöp. Yıllık eski profesyonel LoL pyuncusu olarak söylemeliyim ki ikisi de çöp.
Bu yoruma karşı gelecek iqsuzlar için hemen anlatayım.
LoL için, eskiden lolde rünler bile taktksel ilerler, her adımın önemli olduğu oyunlar çıkardı. Rollerin özellikleri ve konumları önemliydi. Şimdi ise iş ticaret. Oyunu oyna, hızlı tüket, yeniden başla. Kostüm al. Bağımlı ol. Bu kadar. LoL bitti. Gömdük lolü. Oyunu 3-7 sezon arası oynayanlar ne demek istediğmi biliyor.
VALORANT ÇÖPÜNE gelcek olursak. Arkaıdnda riot markası olmasa çıktığı ilk ay unutulacak bir oyun. Para karşılığı yayıncılara yaptırdığı reklam politikası ile kazandı. Oyunun grafikleri, ragdoll leri, animasyonları, hatta dublajları bile çöp. İki oyunun yaş kitlesinden bahsetmiyorum bile.
Bunu yazmamın sebebi 19 yıldır oyun oynayan, PlayStation 1 kültüründen gelen, oyun hakkında detaylı bilgiye sahip olmamdır. Teşekürler
Cevap
11Cevap
Valorant daha iyi
İkisini de bu aralar oynamıyorum ama bence LoL>Valorant
Lol daha iyi, valorantta sürekli bağlantı hataları ve afk cezaları var. Bunlar sizin elinizde olmasa bile ceza alıyorsunuz. Bu yüzden lol çok daha iyi
Valorant hiç çıkmamalıydı riot kendi ayağına sıktı lol gibi bir efsanevi destansı hikayeye sahip oyun varken daha çok üzerine gidip daha çok geliştirmeleri lazımdı lolü valorant tam bir hayal kırıklığı bana göre.
valorant bi yerden sonra bayıyor ancak lol çok güzel hep farklı
Ben önceden LOL oynadım ondan LoL diyorum efsane oyunlardan
c hiçbiri ikiside ÇÖP
Valorant diyen bebedir
Hiç biri
Pubg
Daha yaşlı kafa.
Kesinlikle lol
Loll
tabiki lol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?