Gamer Bana araba sürme oyunu önerir misiniz? Deisa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor madem gerçek araba alamıyoruz, oyununu oynayalım madem :D Bana araba sürme oyunu önerir misiniz? Cevapla Oyun Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Forza horizon iyiydi. Nfs heat var pek oynamasam da iyi. 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Forza horizon oynayabilirsin ama pahalı ben bile alamıyorum ben alsam bile ekran kartım da kötü ☹ 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu nasıl fakirlik.. Gülmekten çenem ağrıdı.. 0 0 Yorumla
sаncaкьеуi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl russian driver var cok gercekci turbo sesini dahi dusunmusler ama baya zor araba cok savruluyor 0 0 Yorumla
Merakli_man6776 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Track var kamyon oyunu kamyoncu olirsun 😁 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Euro track simülatör 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Forza horizon iyiydi. Nfs heat var pek oynamasam da iyi.
Forza horizon oynayabilirsin ama pahalı ben bile alamıyorum ben alsam bile ekran kartım da kötü ☹
Bu nasıl fakirlik.. Gülmekten çenem ağrıdı..
russian driver var cok gercekci turbo sesini dahi dusunmusler ama baya zor araba cok savruluyor
Grand turismo
Rocket League var beğeneceğine eminim
Paran var ise Forza Horizon 5
BeamNG. Drive.
Track var kamyon oyunu kamyoncu olirsun 😁
Need for speed serisi
Euro track simülatör
Euro truck
Vereyim gez