araba yarış oyunu oynamak istiyorum ama ne olur bilmiyorum :D oynadığınız ya da bildiğiniz araba oyunları önerir misiniz bana? telefon ya da pc olabilir ama pcm her oyunu kaldırmıyor :)
Çok fazla araba yarışlarını konu alan oyunlar önerebilirdim lakin sistemin düşük olduğu için bu öneriyi bir kenara bırakarak ortalama sistem gereksinimleriyle oynayabileceğin bir araba yarış oyunu önerisinde bulunmak istiyorum. Benim önereceğim oyun mobile cihazlar için lakin bir zamanlar gerçekten severek oynamıştım ve çoğu bilgisayar oyunundan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Asphalt 8
Bu yarış oyunu gerek içerisinde bulundurduğu araçları gerekse grafikleriyle o kadar güzel bir oyun ki beni benden almıştı. Bu oyunu denemediysen kesinlikle indirip bir göz atmanı öneriyorum, oyunun linkini aşağıya bırakıyorum dilersen link üzerinden oyunu indirebilirsin.
Merhaba tabi ki önereyim öncelikle sizlere Mobil olarak en iyi 2 3 araba oyununu göstermek isterim. Real Racing 3, Need for Speed™ No Limits, Asphalt 9: Legends, Gt Racing, Asphalt Xtreme: Rally Racing. bunlar benim de oynadığım Mobil oyunlar ve Real Racing 3 daha çok öneririm. Şimdi ise size PC oyunları önereceğim Ama önermeden önce ben olsam Tarihimizin en güzel oyununu önereceğim. need for speed most wanted,6. Forza Horizon 3, Dirt Rally, Need For Speed: Porsche Unleashed, Need For Speed: Underground 2, F1® 2020 De öneririm eğer Formula Araçları seviyorsanız
Forza 4, araba oyunu severler için birebir bence. Online olarak başka kişilerle yarışa bileceginiz, grafik kalitesiyle, akıcılığıyla sıkmayan bir oyun. Fakat her bilgisayar açmayabilir. Bilgisayarınızın özellikleri iyiyse tavsiye ederim.