Gamer Oynadığınız oyunun içinde anime karakterlerinin olması önemli midir? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Oynadığınız oyunun içinde anime karakterlerinin olması önemlimidir 🤔#Gamer #FiqHShott Oynadığınız oyunun içinde anime karakterlerinin olması önemli midir? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Önemli değil 1 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 +1 yıl Oldukça önemli animeleri severim bir oyunda olmasına dikkat ederim göze hitap ediyor. 1 4 Yorumla FiqHShott +1 yıl Sende anime girl sin galiba 🧐 Yorumla SaçaklıBebek +1 yıl Belkide ama fazla üstüne düşmüyorum bu durumun🎮 Yorumla FiqHShott +1 yıl Hmmm 😄 Yorumla SaçaklıBebek +1 yıl Öyleee 🎮🌼 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Hayır ama olsa güzel olur anime kızları aşktır 1 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Gamer konusunda 340 cevap paylaştı. J-RPG oynayan biri için kaçınılmaz bir sondur zaten bu. İşin şakası önemli değil benim için. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Önemli değil
Oldukça önemli animeleri severim bir oyunda olmasına dikkat ederim göze hitap ediyor.
Sende anime girl sin galiba 🧐
Belkide ama fazla üstüne düşmüyorum bu durumun🎮
Hmmm 😄
Öyleee 🎮🌼
Hayır ama olsa güzel olur anime kızları aşktır
J-RPG oynayan biri için kaçınılmaz bir sondur zaten bu. İşin şakası önemli değil benim için.
Önemli değil anime düşkünü değilim
Değil ama olsa da hayır demem. :D
İzlediğim bi animedense evet
Hayır
Değil bence