Gamer Oyun oynarken yanlışlıkla içeceğinizi klavye nin üstüne dökseniz ilk tepkiniz ne olur? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken yanlışlıkla içeceğinizi klavye nin üstüne dökseniz ilk tepkiniz ne olur 🤔#Gamer #FiqHShott Oyun oynarken yanlışlıkla içeceğinizi klavye nin üstüne dökseniz ilk tepkiniz ne olur? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Dolapta yedek klavye var hemen değiştiririm 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Kalpten giderim 😱 öyle bişey olsa oyunu bırakır klavyeyi kontrol ederim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gider yenisini alırım ya ne olacak ucuz burada zaten 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl 😂 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Soruyu görünce bile “ananı” dedim. Yaşadığımı düşün 😃 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Ben su döktüm ve aynen öyle demiştim 😂 Yorumla
Sevmeyiunuttum Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Benim bilgisayarıma da öyle bir şey olmuştu online ders zamanı. Tabi oturup şoka giriyorsun. Tıpış tıpış bilgisayarcıya gidiyorsun sonra 1 0 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Laptopsa bilgisayarı kaparım hemen ters çeviririm silerim falan.. masaüstüyse takmazdım klavye pahalıysa takardım biraz 1 0 Yorumla
Pseudanor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Pc yi kapatırım. Yansın istemem. Tabi laptopsa yaparım. Diğer türlü çok sorun değil <3 1 0 Yorumla
mannyakmıdırnediryaa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Elraen geldi aklıma. Onun gibi olabilirdi sanırım ghkkdd 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun der oturur ağlarım. Yapılacak bir şey yok 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Klavyeyi ters çevirmek 1 0 Yorumla
Hacibeey1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Sarı bez hayat kurtarır 😂 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl İşte buu 😄😄 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Aşağı atlarım 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl 🥺 hayır Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Fifi ceker tuslari cikarir temizlerim 2 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Oyunu bırakıp, klavyeyi kontrol ederdim 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Hay ben böyle işin gelmişini geçmişini 1 0 Yorumla
Buismikullanartıkkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Daha fazla kirlenmesin diye sabunlu suyla yıkandım 2 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Ney 🤨 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl söverdim 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Bende aynı şekilde 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Dolapta yedek klavye var hemen değiştiririm
Kalpten giderim 😱 öyle bişey olsa oyunu bırakır klavyeyi kontrol ederim
Gider yenisini alırım ya ne olacak ucuz burada zaten
😂
Soruyu görünce bile “ananı” dedim. Yaşadığımı düşün 😃
Ben su döktüm ve aynen öyle demiştim 😂
Benim bilgisayarıma da öyle bir şey olmuştu online ders zamanı. Tabi oturup şoka giriyorsun. Tıpış tıpış bilgisayarcıya gidiyorsun sonra
Laptopsa bilgisayarı kaparım hemen ters çeviririm silerim falan.. masaüstüyse takmazdım klavye pahalıysa takardım biraz
Pc yi kapatırım. Yansın istemem. Tabi laptopsa yaparım. Diğer türlü çok sorun değil <3
Elraen geldi aklıma. Onun gibi olabilirdi sanırım ghkkdd
Geçmiş olsun der oturur ağlarım. Yapılacak bir şey yok
Klavyeyi ters çevirmek
Sinirlenirim sonra söylenerek silerim.
Sarı bez hayat kurtarır 😂
İşte buu 😄😄
Aşağı atlarım
🥺 hayır
Fifi ceker tuslari cikarir temizlerim
Laptop da eğer direk ters ceviririm
Yapacağın işi * Ahmet 🤣🤣🤣
kullanmiyorum fdkjsjfdk