Oyun oynamaya kaç yaşlarında başladınız? İlk oynadığınız oyun neydi 🤔
Ben oyun oynamaya 4 yaşımda başladım ve ilk oyunum Gta vice city kurtlar vadisi idi 😄
#Gamer #FiqHShott

Oyun oynamaya kaç yaşlarında başladınız? İlk oynadığınız oyun neydi 🤔
Ben oyun oynamaya 4 yaşımda başladım ve ilk oyunum Gta vice city kurtlar vadisi idi 😄
#Gamer #FiqHShott
4 yaşında başladım ve ilk oynadığım oyun Medal of Honor: Allied Assault'tu korktuğumdan ilerleyediğim bölümlerde takılmıştım geçen gün indirdim ve nostalji ne garip bi histir ya normalde olsa eski diye yüzüne bakmayacağım oyuna manyak bi bağlılığım var herkesin vardır böyle bi oyunu geçmişten maziden güzel duygular yaratan dönüp dönüp oynamak istediği.
sanırım 4-5 yaşında başladım yeni bilgisayar gelmişti ilk defa windows yoktu bilgisayarı açında siyah ekran geliyodu sanırım Dos'tu
ilk oynadığım oyun Warcraft 2 tabi o yaşta takılıyodum sadece
İlk oynadığım oyun GTA Vice City idi hatta oyunun ismini idrak edemediğim için küçükken oyuna “adamı döven” derdim. Bu mantıkta oyunda sürekli adam dövdüğüm için geliyor
Ben sanırsam oyun oynamaya 5-6 yaşlarında başlamıştım. İlk oynadığım oyun su ve ateş, mario veya kız giydirme oyunlarından biri olabilir. İlk oynadığım online oyun ise Stardoll
Cevap
11Cevap
Daha 3-4 yaşlarındayken Mario oynayarak başladım
7 yaşımda başladım. gta vice city
İlk oynadığım oyunu hatırlamıyorum ama sürekli oyun oynamaya başladığımda 15-16 yaşında falandım. Önceki zamanlarda pek oynamazdım.
Hatırlamıyorum
PlayStation önceleri atari önceleri Konsolda ilk oynadığım oyunu hiç hatırlamıyorum
Ateş ve su ilk okula gidiyordum büyük ihtimalle yaşı tam hatırlamıyorum
7-8 windows un purple place yeri muhtemelen
oyun oynamaya lisede başladım FLAT OUT 2 araba oyunu
13 yaşlarımda felan başladım.🎮
Sanırım 12 yaşında atari ile oynuyordum. Süper Maria, tank, contra, tabanca ile ördek vurma vs. 😄
10 yaşında falandım, babamın facebook şifresi bendeydi ordan girip fishville oynardım ahahshhaahhs
10 seneye yakın oluyor belki daha fazla.
96 da gantır la başladım
Merhaba , 7 yaş Gta Vice-City
3 yaş atari vardı ama oyun bilmiyorum
6 yasımdan beri oynuyom
Mario😄
Hatırlamıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?