Benim ilk oyunum GTA vice city kurtlar vadisi modluydu 😇

Benim ilk bilgisayarda oynadığım ve konsolda da bile serisini bitirdiğim oyun Prince of Persia idi. Hala konsol oyunları bende duruyor mesela.
// Fotoğrafta ki oyun Prince of Persia: Two Thrones
Yaşımda sanırsam 11 falandı.
İlk oyuna 10 yaşlarında başladım sanırım. Minecraftla oyun dünyasına atılmıştım. Daha sonra da klasik ateş ve su oyunlarıyla. Tabi hala bitirememiş olmam da cabası. Bana kalırsa çocuklar en erken 7-8 yaşında tanışmalı teknolojiyle. Çünkü daha erken yaşlarda tanışınca çocuklara yaydığı radyoaktif dalgalar olumsuz sonuçlar doğuruyor. Her ne kadar oyunlar kişisel gelişime etki etse de ☾
Evet dediğine katılıyorum teknolojik aletlere hemen alışmamaları gerekir ben bile 4 yaşımda başladım abimler orada bilgisayar bakıyordu bu nedir acaba falan dedim 😄 sonra 5 yaşıma doğru yaklaşırken oyun oynamaya başladım bir anda ilk oyunum da Gta vice city kurtlar vadisi modluydu 😄
Cevap
16Cevap
ben 4 yaşımda başladım o zamanlar bir araba yarışı oyunu vardı hatırlamıyorum fakat 2005 de 5 yaşımda Need For Speed: Most Wanted oynardım daha sonra aynı şekile 2005 de knight online a sarmıştım abimin charını kasıyordum o zamanlar :D
6 yaşında başladım tabi buna barbi bebek giydirmek dahilse😅
ahahhs o zaman 6 yaş kesindir gkwkdjsk
Küçüktüm ya böyle elbise giydiriyordum bir tane ayıcık vardı ondan sonra bilgisayarda oynamaya başladım işte
Bilgisayarın kendi oyunları vardı onları oynardım 5 6 yaşlarında
11 yaşımda, Assassin's Creed I'i oynamıştım (2007). Ne günlerdi be :')
8-9 falandim. Oyunun adı knightti priesttim milleti healliyordum sürekli kdkdkd😂
13-14 yaslarımda baslamıştım 🤷♂️
Ps 1 dahil bütün oyun konsollarına sahip oldum şükür. Yaşımı hatırlamıyorum 🤣
7 8 li yaslarimdi yil 1996.
Tetris ile oyuna basladim. Sonrasinda kasetli ateri almistik.
Lise hayatına başladıktan sonra bilgisayarla tanıştım. O zamandan beri oynuyorum
5-6 yaşında hugo oynamıştım ilk
GTA / NFS / Counter Strike 1,6
Internet cafeye giderdim. Wolfteam
İlk oyunum çok komik ama ko idi.
7 yaşlarımda falandim farm ville oynamıştım
Hatırlamıyorum
12 felan
Assassin's creed revalition
16 yaşımda basladim
Half life
GTA oynamıştım
ateş ve su