Yıllar sonra tekrar bir metin2 macerasına başlayacağım açıkçası heyecanıda var bunun. Emek serverde çok fazla zaman geçirmedim elbette türk versiyonunu oynadım ama uzun süreliğine değil. Acaba hangisi daha iyi olur?
Orta emek iyidir emek çekilmez oyuncusuda az oluyor. İtemcide satışıda çok az. En kazançlari ve zevklisi orta emek max oynacagin 1 ay 1 ay sonra herkes fulleniyor zaten nesne acilmadan itemciye oynayacaksin parani Alican sonra zevkine devam
PvP server ama emek tercih et. 1-99 falan olsun. Ben de gelirim :D
Orijinal TR oynanmaz, gerek yok uğraşmaya.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Emek tercih edip sıkılmazsam işte bakalım 😅 orijinal tr asla tercih etmem zaten eski halinden eser yok kalmamış. Başlayınca söylerim gelirsin güzel olur.
PvP: Player vs Player'ın kısaltılması, oyuncuların tek amacı oyuna girip, efsunlu item dizerek vs atması. PvP sunucularda 9 itemler marketlerde satılır. Emek sunucuda ise itemleri ve efsunları kendin elde etmen gerekir.
Bence emek 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sağlam wslik falan olursa güncelle geliyim bi dağıtıyım serveri 😃
1
6 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Hala oynayan varmış şaşırdım hayatımı verdim bu oyuna zamanında
1-99 tr zamanında 96 level zihinselim vardı sonra ozamanın parasıyla 2.500 e satmıştım ozamanın asgari ücreti 700 falandı düşün yani😃 105 olunca bıraktım 120ye kadar çıkmış zırhlar vs her şey değişmiş o zamandan sonra pvpye sardım ara ara oynuyorum ayda yılda bi kafama esince wslik girip hevesimi alıp siliyorum geri 😃 metin2nin has manyaklarından biriyim en ince ayrıntısına kadar lonca falan varsa gelirim bizim zamanlarda teamspeak vardı şimdi discord çıkmış giriyosanız gelirim😃
Savaşçım vardı trde ancak bana sarmadı şaman tercih ettim sonrasında eski ortam kalmayınca pvpye geçtim. Eskisi gibi değil tr herşeyi çok değiştirmişler oynanmaz yani, bir bulayım wslik lonca sonra kaliteli pvp de zor bulunuyor önceden kolaydı
Evet hala bilgisayardan devam ediyor, metin2 mobil versiyonunu yapmaya çalışıyorlar ancak henüz tam anlamıyla pc de oynandığı gibi değil öyle bir konfor, grafik ya da oyun deneyimi vermiyor.