Merhaba, herkes bilir o eski metin2 tadını. Bi pvp server kurma niyetim var.
Tamamen 1-99 level arası olacak. Öyle zart zurt eventte olmayacak. Özel günlerde olacak. Tamamen eski metin2TR gibi yapmak istiyorum.
Sunucu şirketleri ile irtibat halindeyiz. 4CH li olacak.
Tamamen emek server olmasını istiyorum.
Sizce bu tutar mı nasıl olur, metin2TR nasıl tek dosya olarak iniyorsa buda böyle olacak..
Sizce eski metin2 oyuncuları memnun kalırlar mı, tamamen profesyonel ekip Kuracağım.
İnstagram sayfamı açtım, ben bu sayfaya nasıl takipçi ve oyuna nasıl oyuncu çekebilirim.. Reklam bütçem yok çok para istiyorlar.
Tamamen 1-99 level arası olacak. Öyle zart zurt eventte olmayacak. Özel günlerde olacak. Tamamen eski metin2TR gibi yapmak istiyorum.
Sunucu şirketleri ile irtibat halindeyiz. 4CH li olacak.
Tamamen emek server olmasını istiyorum.
Sizce bu tutar mı nasıl olur, metin2TR nasıl tek dosya olarak iniyorsa buda böyle olacak..
Sizce eski metin2 oyuncuları memnun kalırlar mı, tamamen profesyonel ekip Kuracağım.
İnstagram sayfamı açtım, ben bu sayfaya nasıl takipçi ve oyuna nasıl oyuncu çekebilirim.. Reklam bütçem yok çok para istiyorlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnsanlar artık yavaş ilerleme konusunda oldukça sabırsızlar. Oyunun ilerleyiş mantığını insanları bunaltmayacak bir şekilde kurmalısın.
Allah aşkına tamda 2009-2011 yılları metin2sinin tamamen aynısı olan hiçbi server yok mu şuanda kimse mi yapmamış? Tek kişilik olursa da oynarım bi yolunu bilen söylerse sevinirim
oynayan yok ki o kadar
En az 10bin tl sermaye gerek. Ben yıllardır pvp kurma, files kodlama işindeyim.
Tutmaz knk senin gibi kac kisi yapti
Sıkıcı oluyo yav.