Oyun oynarken videoya alıp izler misiniz yoksa "benim kendimi izlememe gerek yok" diyenlerden misin 🤔
#Gamer #FiqHShott
Videoya alıp izlerim
Benim kendimi izlememe gerek yok 😎
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Oyun oynarken videoya alıp izler misiniz yoksa "benim kendimi izlememe gerek yok" diyenlerden misin 🤔
#Gamer #FiqHShott
Ben sadece bir defa oynadığım oyunu videoya almıştım. Onda da arkadaşım Beratla sesli girmiştik. Hatıra kalsın diye videoya almıştım ödşchcldş o aldığım videoyu baya baya baştan sarıp izlemiştim. Ondan başka da herhangi bir maçımı videoya almamıştım
2 Temmuz da Akşam 3 Oyun Oynadım burada ki Amacım Cihazın Performans Test Etmek di Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum Ben 😊 İşlemcim Bende ki Exynos 9820 Olan Versiyonu İlk Oyunum Call Of Duty Mobile di Arkasından Pubg Mobile Ve Apex Legends Mobile Oynadım Üçünü Dr Yüksek Grafik Kalitesinde Biraz Isındı Ciddi hissedilir tabi ama 3 Oyunu oynayan artı yukswk grafik çok Normal 😅 Ama Ama Maşallah Kasma Zorlanma Olmadı Birde Video kaydına almıştım Tabi Ara ara izliyorum
Cevap
6Cevap
Youtube yüklediğim videoları bazen izliyorum
Evet izlerim nerde nasıl oynamışım ya da hatam var mı diye bakarım.🎮
Gerek duymuyorum videoya alıp izlemeye bu zamana kadar da hiç almadım denesem nasıl olur acaba merak ettim
maçlarımı kaydederim yaptığım hataları gözden geçiririm kendimi facecam olarak çekmem ama handcam çekmek istiyorum bi ara
YouTube yayıncıları alıyor galiba da ben almam herhalde
Modumdaysam kaydediyorum çok güzel oluyor eller çıkıyor :)
Önceden videoya alırdım şimdi uğraşmıyorum çünkü daha çok kasıyor oyun
Videoya alıp, paylaşıp, tanınır bile olmuştum..
Hiç gerek yok izlemeye
Instagram oyun sayfam da paylasiyorum
Alıyorum bazen izliyorum sonra.
Videoya almam
Izlerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?