Oyun oynarken ihtiyacınız geldiğinde sıkıştığınızda direkt tuvalete mi uçarsınız yoksa bekletmeye mi çalışırsınız 🤔😂
#Gamer #FiqHShott
Uçarım
Bekletmeye çalışırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Oyun oynarken ihtiyacınız geldiğinde sıkıştığınızda direkt tuvalete mi uçarsınız yoksa bekletmeye mi çalışırsınız 🤔😂
#Gamer #FiqHShott
Oyun bağımlısı bir kardeşim var. Sifonu bile çekmiyor oyuna yetisicem diye. Yapmayın arkadaşlar bu eziyeti kendinize ya. Yemek yiyorsun oyunu düşünüyorsun. Tuvalate bile gitmemeyi tercih etmek ne demek? Tabiki insan gaza geliyor, sürükleniyor, kendini tutamıyor olabilir. Ama kötü alışkanlıklardan biridir bilgisayar bağımlılığı. Sifonu çekicekseniz uçarak gidip gelebilirsiniz 😅😂
Cevap
13Cevap
Beklerim. boss gelmiş gidilir mi hiç
bi esc yaparım herhalde oyunu bi dondururum bi pause tuşu vardır muhtemelen
altıma mı edem :D
online oyun oynamıyorum ben offline oyuncuyum
eğer online oyun olsaydı durum çok kötü olabilirdi :D
Oyun bitene kadar beklerim bazen oyun bitiyo tuvalete gitmeyi unutuyorum baska maça girdiğimde aklima geliyo tekrar bekliyorum ngstueigwuts
Tutuyorum😆
bu bennnnnn
Sallanarak oynardım kumar oynarken girne de, küllükte sigara basacak yer kalmazdı, en son haddeye gelinceye kadar tutardım.
Tuvalet oyundan benim için çok daha önemli çok bekletmek iyi değil sonra ortaya sağlık sorunları çıkıyor o yüzden direkt uçarım.
Online oyun olsa bile tutmam , alt tarafı oyun. En iyi ihtimalle adamı soteye bır yere bırakır giderim
Ahaha 😅 Tabiki de Uçuşa Geçerim Tuvalete İhtiyaç daha önemli
Online oyun ise beklemeye çalışırım, single player ise durdururum.
Fırsat olduğunda giderim
Video oyunu durdurup, tuvalete giderim
Niye bekleteyim kanka gidip rahatlarım
Çok acilse uçuş takımlarını harekete geçirrim
tuvalete giderim ya oyun da neymis.
Biraz bekler sonra uçarım 😁
Tutamayacak gibiysem mecbur oyunu bırakırım ya
Tuvalete giderim
TUTARİM
Tivalet
şişşeye :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?