Tam oyuna başlayacak iken eşiniz "hadi biraz benim ile ilgilen" diyip kucağınıza atlasa ne tepki verirsiniz 🤔😄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tam oyuna başlayacak iken eşiniz "hadi biraz benim ile ilgilen" diyip kucağınıza atlasa ne tepki verirsiniz 🤔😄
Kucağımdan in!!! Derim 😂😂 şaka şakaa eşim benim kucağıma çıkmaz ben onun kucağına çıkarım da neyse. Öyle bir durum olsa oyunumu bırakır eşimle ilgilenirdim ya. Ne de olsa eşim daha önemli 😋
Uyuz oluyorum şuna, kırk yılın başı oyun oynayayım derim, gelir sırnaşırlar falan. O kadar zaman boş oturdum şimdi mi geldi aklına be kadın diyesim geliyo
Cevap
14Cevap
İlgileneceğiz artık ne yapalım :D
Sevgilimle ilgilenirim tabi ki
Video oyun bitmeden olmaz, kalk kucağımdan. Nintendo oyunlarının benim için gerçekten önemli olduğunu unuttu mu
okay, benim video oyun oynayıp eğlenmeye hakkım var bunu bilir
Ona karşı ilgili olacağım, ama sürekli olamam video oyun oynamak için de zamana ihtiyacım var. nasıl o dizi film izliyorsa ben de video oyun oynarım
Aşırı tahrik olurum oyunu kapatıp seks yapabiliriz
WJSNHJASNHJSM
Oyuna devam,
Güzel fantaziymiş knk fskdj
Eşim olacak adam öyle bir şey yapmaz diyelim ki yaptı ben onu doyurmuşumdır zaten öyle oyun başında oturmuşumdur
yaa durduk yere düşününce bişi hissetmemiştim ama gifi görünce içim yumuşadı-,- ilgilenirdim onla oynardık napak 🤷🏻♀️
Gif çok güzel ya 😊 ilgiyi görmeyi severim, ilgi göstermeyi de severim
Atarım kucağımdan, oyunun bitmesini beklemeli
Onunla ilgilenirim veya birlikte oynarız. Zaten ben derim ona hadi kucağıma gel de oyun oynayalım diye. :D
wmcmemcm3mcme hangi oyun o sirada daha cekicyse ona devam ederim :d
Hemen istediğini veririm
Ya bi dur kadın deyip oyuna devam ederdim :d
Eşle ilgilenmek gerekir.
Onunla oynamaya başlarım
Tepkisiz kalmazdım onu biliyorum 😅
manita>all
Sarar sarmalarım
Öncelik tabiki esimin
Zıplatırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?