Ben pek tepki göstermem 😂 peki ya siz 🤔

Ne sevgilim, ne eşim yok. Bana bunu yapacak bir insanla da asla işim olmaz. He eğer oldu da yaptıysa, bunu neden yaptığını anlamak isterim öncelikle. Bir gamer olarak her ne kadar oyunlara değer versem de, sevgilim / eşim olacak kişiden daha değerli olmayacaklar. Sorunu anlar ve çözerim. Vereceğim en fazla tepki onu ısırmak olabilir.
O anlık kızabilirim ama abartılı değil tabi bir anda kapatılacak şey değil elektronik aletlerin de canı var sonuçta akımın bir anda kesilmesi sıkıntıya sebep olabilir ama pek bir tepki göstermem yani oyun sonuçta yine gireriz :D :D
O kadar uzun süre bir oyunu oynayacağımı sanmıyorum. Ama diyelim ki oldu ve geldi fişi çekti, haklıdır büyük ihtimalle yoksa bu kadar sinirlenmezdi heralde 😅 o yüzden ilgimi oyundan alıp, ona veririm
Cevap
10Cevap
Oyun oynamayı seviyorum derdim
oyunu bırakıp onunla ilgilenirim ama bir daha bunu tekrarlamaması gerek akljdsnkfdş
Saygısızlık ve terbiyesizliktir bu davranış, sağlam bi fırça çekerdim... Biraz terbiye...
Bence tamam gel seninle oynayayım demesi gerekir kdjdjdjd
Bilemiyorum oyununun bitmesini beklesin oyun sonu ilgilenirim ancak böyle sakin tavır sergilermiyim belli olmaz.
Hiç iyi şeyler olmaz. Ben bitireceğim zamanı bilirim ztn, gelip de fişimi çekmeye ne gerek var.
Yapıyor zaten alıştık artık ne yapayım. 🤣🤣🤣
Neyseki mobildeyim. Fiş miş yok😂
ben oyun oynamam ki bana böyle bişey dicek 😀
Maalesef biktiracak kadar oynayamadim.
Çeksin tepki vermem. Tamam derim
Kızma bebeim derim birde ağlarım jfjcj
İstediği ilgiyi fazlasıyla gösteririm :)
“Kızma hayatım, gel beraber oynayalım” derim
Gider onu öperim, çok tatlı gelir bana
Haklı der ara veririm napiiim😂
Neden yaptın derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?