Oyun oynarken neler sinir krizi geçirmenize neden olur?
#Soojin #Jende
Toxic oyuncular. Aklıma geldikçe çıldırıyorum dhdjsbbdbf

Oyun oynarken neler sinir krizi geçirmenize neden olur?
#Soojin #Jende
Toxic oyuncular. Aklıma geldikçe çıldırıyorum dhdjsbbdbf

Karakterin aptal aptal hareketler yapıp adamı dövmemesi Assassin's Creed Brotherhood da bunu çok yaşadım hedef aldığım adamın üstüne atlasa borgia kulesi benim olacak o komutan da beni gördümü hemen kaçar zaten korkak onun yüzünden fareyi kırmıştım 😄
Ama iyi de yapmışım fare zaten iyi basmıyordu geçen Mayıs ayında değiştirdim mükemmel basıyor 😊
Ben oyun oynadığım zamanlarda en çok şunlara sinir olurdum ; ormanı veya kill'i çalındığı için hemen oyunu feedleyenler, takımla oynaması gereken yerde solo takılanlar, neredeyse oyun biterken halen ormanda kasılmaya çalışanlar, oyun başlar başlamaz karşı takımın ormanını çalmaya gidip de ölenler, oyunu kazanma imkanımız varken sırf karşıma takıma gıcıklık olsun diye oyunu uzatanlar (böyleleri yüzünden kazanacağımız oyunu hep kaybederdik) işte en çok bunlara sinir oluyordum
Ben sırf bu mal insanlar yüzünden fps oyynlarını bıraktım alıyorum çayımı kahvemi bisküvimi ayaklarımıda uzatıyorum açıyorum bi hikayeli oyun tek oynanan keyfime bakıyorum siz enayisiniz millet yüzünden kanser oluyosunuz
Online oyunları bıraktım gibi
Elden ring başlı başına kriz sebebi neyse. 0 yanlış yapmana rağmen ya da olayla alakan olmamasına rağmen illa o küfürü yiyion ya molotof atasım geliyor evlerine.
Ben bile sinirlendim
Cevap
21Cevap
Takıma kız gelince oyunu bırakanlar
Kötü oynayan takım arkadaşı ya da oyunun kasması
Rakibi bilerek besleyenler, aşırı kötü oynayanlar, afk kalanlar, toksikler onların ben... fsdf
Devamını yazmaman iyi olmuş qjsjdb
1 yıl mı şaka gibi hsjdhd
Yaptıklarından pişman değilsen ne güzel sövmeye devam shjdb
Ohoo bir sürü şey var.
- Battle oyunlarda yalnız başına kahramanlık yapmaya çalışan iq leş nooblar.
- moba oyunlarında feedleyenler.
- çok iyi oynadığım bir maçı özellikle kaybediyorsam offff karşıma kimse çıkmasın.
- gang attığım iq suz attığım gang ı görmeyip gelmiyorsa
-lag, donma, telefon ısınması.
- en hararetli yerde kapı çalması, tel çalması
Ping, Annemler, (Toxic oyuncular yok çünkü onların çoğunu ben oluşturuyorum.). Fps düşmesi, Türk telekom.
Oyunda birbirimize denk gelmeyiz umarım whsjhshd kalbini kırarım
Seni takip ediyorum ya bildirim gelince bileklik sürekli ötüyor yorum attığında.
Bileklik mi shsndhbd
Neden kalbimi kırıcaksın hem 😥
Mi band
Toxic olduğunu söyledin ondan
he doğru genelde troll takılım 0/20 yasuo oynamışlığım var bir arada hesabı demir 4 e kasmaya çalışıyordum. lol falan yok artık belki phasmophobia oynarsan denk gelebiliriz.
Lol oynamıyorum artık diğerini de oynamıyorum denk gelmeyiz
Hiçbir şey, zor bir video oyun ya da daha zor olsun fark etmez
Ping sorunu birde ekipli bir oyunsa trol oyuncu gelmesi ekibe.
Oyun içi ufak hatalarıma sinirleniyorum ama çok da çıldırmalik değil.
Lag
Oyun buglari
Bozuk hitbox
Ping
Toxic insanlar
Solo takilanlar
Troller
Bu sinir olayını yenmek çok kolay. Boş pikseller için sinirlenip kendinizi kanser etme potansiyelini kendinize hatırlatırsanız bir daha yapmazsınız.
Aslında kolay kolay sinir olmam. Ama takımım yüzünden yenilmişsem... İşte o zaman sinir krizi geçiririm.
Trollcüler yaw. Hadi oynayamazsın anlarımda bari oyunun içine etme
Az önce yeni evcilleştirdiğim hayvan öldü
Nasıl
Lol'e girdiğim gibi sinir krizi geçiriyorum
Orada sakin kalmak imkansız
hiç olmaz ööyle bir şey. bir oyun için neden sinirleneyimki
annemin odaya girmesi
Odaklanma anında elektrik süpürgesi sesi.
en kucuk biseyde bile deli olurm
toxiclere ve hilecilere
Bunu yaşayan insanın ruh hastası olması lazım
buglar ve hatalı loot yapmam
Ping , pkt loss , crash yemek
Gereksiz ve basit hatalar
kötü oynayanlar
Hatalar
Oyunun kasması
Feederlar
Aklıma gelmiyor Şu an
Kaybedince 😃