Merhaba KScanlar!
Online oyunları oynayanlar bilirler bir char için arabasını bile verenler oluyordu.
Dip not : Buradan bu oyunları yapıp ömrümüzü yiyen knight online ve metin 2 sizlere hakkımı helal etmiyorum.
Dırım dırım dıs 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor
Online oyunları oynayanlar bilirler bir char için arabasını bile verenler oluyordu.
Dip not : Buradan bu oyunları yapıp ömrümüzü yiyen knight online ve metin 2 sizlere hakkımı helal etmiyorum.
Dırım dırım dıs 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Satmadım
Knight Online Xigenon serverinde satmıştım. Ömrümüzü tüketti o oyun. hala oynayan var. bence oynanamamalı
Hiç sorma ya en büyük pişmanlığımdır ne güzel onlardan öncesinde lan game half life local takılıyorduk csnin gözünü seveyim.
Cs ve Half oynayan arkadaşlarımın çoğu geçmişti Knight oynamaya. şimdi cs ye geri geldiler. Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı işte. bazı alışkanlıklar bırakılamıyor. Crossfire da Lazer ile zıpla bomba at öldür. Böcekleri sal adamın başına bel ol. ne günlerdi be
Sis atma o... 😂 Alarmı çalanın ben
o Alarm kadar başa bela bir mekan yok başkan. 2 kuleye nişancı dikerlerdi birde. gelde gir içeri.
Yinede en keyifli onlardı bro. Şimdi oyun bilgisayarım var oyun yok içinde ps4 var oynadığım yok oynasam ps5 alırım da bıktık galiba artık hiç bir şeyin tadı tuzu yokki
Oyun işi , eğlenceli ekip işi dostum. Şimdi etraf ergen dolu. küfürlerin binin bir parya gidiyor oyunlarda. saygı yok sevgi yok centilmenlik yok. Bir gün dust oynuyoruz. karşı rakipten birinin mermisi bitmiş bıçakla geziyor. takımındaki herkes öldü. adama 4/3 silahımı vermiştim. Centilmenliğe bak be.
Çoook
Kanka gerçek parayla değil mi oyun içi pazarla satışları demiyorum 🤪 bazıları öyle anlamasın şimdi.
Silkroad, s4 bunlarda sattım
Bir oyunda hesap sattım birkez
Bombom mu yoksa mstar mıydı genelde kızların oynadığı oyunlar belliydi bunların dışında da olan bir kaç kız oyunu vardı ama unuttum 🤪
Fetih altın çağ gibi bir şeydi oyun yeni açılınca başlamıştık strateji oyunu
Sattım
Çook