Oyunlar da zamanını çok fazla geçiren birinden iyi bir sevgili olabilir mi 🤔

Oyunlar da zamanını çok fazla geçiren birinden iyi bir sevgili olabilir mi 🤔
Şahsen ben çok fazla oyun oynayan birisi ile sevgili olabileceğimi sanmıyorum. Çünkü çok fazla oyun oynamak bir süre sonra kişiyi bağımlı hale getiriyor ve çevresindeki insanlara ayıracağı vakti oyuna ayırmaya başlıyor. Ayrıca oyuna bağlı olduğu için de oyunda sinirlendiği zaman bunu sadece oyunda bırakmıyorlar. Sinirlerini tüm gün boyunca çevresindekilere yansıtıyorlar. O yüzden çok fazla oyun oynayan birisi ile beraber olacağımı sanmıyorum ama yine de hiç belli olmaz
Yani bende senin gibi düşünüyorum doğrusu. Ben günlük hayatımda sadece oyun oynayan biri değil bedensel engelli olmama rağmen yine de kendimi iyi şeyler ile oyalamayı seviyorum spor yapıyorum kitap okuyorum müzik dinliyorum daha doğrusu müzik ile oyun oynuyorum kendi sağlığım için iyi besinler yiyorum yani şu an da kendime sadece bir gelir sağlayamıyorum ama bu sene bilgisayar kursuna yazılıp bir belge alıp inşAllah güzel bir şirkete bir yere girip kazancımı sağlarım 🤲🤲
İnşallah her şey istediğin gibi olur ✨
her şeyin fazlası zarardır demişler.
Karı kız peşinde koşmasından daha iyi degilmi sence ne kötü alışkanlıgı olan insanlar var
Cevap
8Cevap
Evet olabilir
Hayır, onunla oyun oynamak isterim ama ilgi de isterim.
Bence zor. Hatunla ne ara ilgileneceksin? :)
Hatun sen bakmazsan başka limanlara yelken açar mutlaka.
gece gündüz 10 tane erkeğe yazıp hepsiyle aynı anda aynı şekilde konuşan gönüllerle oynayan kızlardan daha masumca bir hareket bence :)
onu daha çok erkekler yapar onları da görüyoruz
@xPsychopath ok
Olur niye olmasın bende bazen ipin ucunu kaçırıyorum ama ilişkilerim de gayet de normal.
Eğer sen de öyleysen olur ama zaten sana değer veriyorsa oyuna da ara verebilir diye düşünüyorum
Kişiden kişiye değişir ama olmaz da denilemez
Olur
Kanka ben böyleyim ama bence olmaz ya
Olmuyor tecrübeyle sabit
Niye olmasın ki
olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?