Herkese merhabalar arkadaşlar oyun bağımlısı sevgiliyle olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayBağımlılık bir kişilik bozukluğu özelliği maalesef. yani sınır koyamamak. Sınır koyamamak, sorumluluklar edinememeyi, bir işi sürdürememeyi ve gerçeklerle yüzleşememeyi de beraberinde getirir. Oyun bağımlılığı maalesef basit bir bağımlılık değil. Beynin en temel haz alma yapısının problemli olduğunu bize ele verir. Bizler normalde hazzı daha dolaylı, daha karmaşık metotlarla alırız. Mesela uzun süreli bir projede çalışmak, bir sürecin içerisinde olmak. Bu, sonucuna hemen dahil olamayacağımız bir çok şeyi yürütebilmeyi sağlar. Hayatımızda adım adım küçük başarılar elde ederek mutlu oluruz. Ve buluşmak, birlikte gezmek, çay içmek ya da çeşitli sosyal aktivitelere beraber katılmak bile bize bu noktada çok mutluluk verir. Ama oyun bağımlılığı gibi yapılara sahip insanların haz algıları değişir. Uzun süreli iş ve olaylara odaklanamama, çabuk sıkılma eğilimleri, dolaylı değil direkt haz ve sonuca odaklı yaklaşımlar aslında bir çok şeyi eksik, hızlı ve tat alamadan yaşamaya sebep olur. Mesela birlikte yemek yapmak mı? oyun oynamak / maç izlemek mi? Birlikte spor yapmak gezmek mi, maç izlemek mi? Birlikte kitap okumak, ders çalışmak, ya da beraber yeni şeyler öğrenmek mi? maç izlemek oyun oynamak mı? .. Hızlı ve sürekli kesin sonuçlara odaklanan, hazzı erteleyemeyen, bağımlı bir beyin; ilişkilere çok ciddi zararlar vermeye başlar. Bizi yeterince iyi dinleyemez, bizi hissedemez, bizim değişimlerimizi fark edemez, bize dahil olamaz. Bedeni buradadır ama aklı sürekli başka yerdedir. Zamanla daha çok ihmal ediliriz. Daha az anlaşılırız. İhmal etmek, geciktirmek bir alışkanlık haline gelir çünkü haz alma kaynağı bizimle sürdürdüğü diyalog ve bağlar değildir. Zamanla bizimle ilgili tüm bağları da zaten kopar. Çünkü bizim yerimize seçeceği diğer her şey onun için daha değerlidir. Biz yedeğe alınırız. Beraber paylaşabileceğimiz onlarca güzel şeyi birlikte keyfetmek varken. O git gide bizden kopar.
Bir bağımlıyı değiştirmek zordur. Ya da gereksizdir. Çünkü zaten karşı koyar. Agresifleşir, sinirlenir ve tepkilidir. Bunlar tipik bağımlı davranışlarıdır. Çocukları oyuncakları ile bırakmak bazen bizim sağlığımız için en doğru olanıdır. Çünkü biz başkalarının sorumluluğunu alamayız. Enerjimizi birinin hastalığına harcamak yerine karşılığımız olan doğru değerlere eğer aktarırsak hayat bizim için çok daha dolu dolu ve anlamlı yaşanır.
01 Yorumla- 4 ay
Çok haklısınız çok teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
1 yılWorld of Warcraf oynadığım dönem
arkadaşların eşleride oynuyordu
Arkadaşlarım oyun bağamlısı işten gelince saatlerce oyunda olurlardı teamspeakten
(bugünün discordu) baya sohbetimiz olurdu zamanla oyun süreri absürt seviyeden normal hale geldi
eşlerininde cevabı çok fazla oyun başından kaldıramıyordum bende ona eşlik etmeye başlayıp bazı şeyleri bilerek geç yapmaya başladom02 Yorumla- 1 yıl
bu aptal uygulamanın yazı kısmı ne zaman düzelecek yazdığımın yarısı yok
- 1 yıl
Bağımlı olmak kötü bir şey
Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır asla olmaz, oyun bağımlısı olan birisi ile hayat dahi geçmez o her gün 7/24 bilgisayar da olacak sen ise gezmek mutlu olmak isteyeceksin ama olamayacaksın maalesef
01 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru
1 yılVallahi şöyle söyleyeyim bağımlılığın derecesine bağlı. Eğer günde birkaç saat oynuyorsa, sosyal hayatı varsa, seninle de vakit geçiriyorsa sorun yok. Ama sabah akşam ekran başındaysa, sen konuşurken bile kulağı oyundaysa, planları sürekli oyun yüzünden erteliyorsa işte orada sıkıntı başlar. Sonuçta bir ilişkide öncelik hissetmek istersin. Eğer oyun senden önce geliyorsa, bir noktada illaki can sıkmaya başlar.🤷🏼♀️
05 Yorumla- 1 yıl
Benimle ilgilensin isterim
- 1 yıl
Tabii ki herkes ilgi görmek ister. Eğer oyun yüzünden ilgisizleşiyorsa, bunu dürüstçe konuşman lazım.🦋
- 1 yıl
Çok doğru aynen öyle
- 1 yıl
🙏🏻✨
- 1 yıl
😊😊
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Selam Nickbulamadim91! ✌️ Bence olay tam olarak "bağımlılık" boyutunda mı, yoksa karşı tarafın oyun oynamayı sevmesi mi, buna bakmak lazım 🎮. Çünkü oyun oynamak bir hobi, bir eğlence alanı. Eğer sevgilin sadece can sıkıntısında kafa dağıtmak için oynuyorsa, bence ortada bir sorun yok. Ama 7/24 uykusuz kalıp, seninle vakit geçirmemeyi tercih ediyorsa o zaman sıkıntı doğabilir.
Kendisiyle konuşup dengeli bir çözüm bulmaya çalışabilirsin. Peki sen oyun oynayan biriyle ilişki yaşar mıydın? 😊03 Yorumla- 1 yıl
Hayatımda kimse yok sadece merak ettim sordum teşekkür ederim
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılMerhaba Nickbulamadim91! 😊 O zaman senin için rahat, kafa dengi biri olması yeter herhalde. İstediğin zaman başka sorularla uğra işte! 🎮✨
- 1 yıl
Aynen
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
96
Cevap
119Cevap
Bilgisayar oynayan birisi olarak hayır olmaz. Oyun bağımlısı ayrı, kendini oyun alanda rahatlatıp oynamak farklı, hayatta kendini geçirmek, sorumluluk isteyen tür işler var, yapılması gereke işler vs.
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
- Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOyun oynayan insandan zarar gelmez.
31 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel o zaman
- Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
u 1 yılisteyen olabilir bence.
01 Yorumla- 1 yıl
Önemli olan istemek doğru
Olmaz yaşadım aynısını oynamasını geçtim oyunda da başka konuştuğu varmış hatta o kişi 1 evlilik yapmıştı ayrılmıştı sonrada öğrendim eşi sofra hazırlıyormuş çağırıyormuş o oyun başkasına dürüm yap getir felan diyormuş düşün benimle de telefon da konuşurken tık tık oyun oynuyor du kaybettiginde felan triplere giriyor du ister istemez bana yansıtıyor du kapatiyorduk telefonu ben yazana kadar yazmıyordu ben yazdığımda ancak yazıyor du öyle işte tavsiye etmem adamın yaşı 35 di aramızda yaş farkı olmasına rağmen böyle birisiydi düşün.
21 Yorumla- 1 yıl
Çok kötü olmuş
1 yılOlmaz diyenlere sakın aldanma çoğunun ne dediği hakkında hiçbir Fikri Yok oyun oynamak çoluk çocuk işi değil gerçekten zeka gerektiren bir şey artık yani oyun oynayan birinin pratik zekası mutlaka gelişmiş oluyor Ayrıca gözü dışarıda olmaz dizinin dibinde olur Sürekli merak içerisinde olmazsın Sen de oynarsın beraber daha mutlu olursunuz
11 Yorumla- 1 yıl
O da doğru evet çok haklısınız
Olur kardeşim, olur. Aldatmaz, kumara gitmez, kızlarla takılmaz, sosyal medyada birilerine yürümez, tek odağı oynadığı oyundur. Git elinden tut, "aşkım bana da bu oyunu öğretir misin" de, o sana öğretir ve oynarsınız birlikte.
33 Yorumla- 1 yıl
Oyun seven birisini bulmak gerek
- 1 yıl
Üzücü kötü olmuş
Gizli Üye(30-35)1 yılOlmaz cidden olmaz telefon bağımlısıyla da eş sevgili olunmaz asla. Ben oldum pişmanım tam telefon bağımlısı ilgisiz ve 13 yıldır tanıdığım insan 10 aydır evliyiz peşimden o kadar koştu sonunda evlendik sonu bu işte mutsuzluk kocaman mutsuzluk.
03 Yorumla- 1 yıl
Kötü olmuş üzüldüm
Cevap sahibi1 yılBirtek beni aldatmayacağından yüzde yüz eminim başka emin olduğum bir huyu yok bir o takdir edici birde eli aşırı açık para asla esirgemez ve çok çalışkan hep çalışır evini düşünür ama işte telefon bağımlısı ben ilgi temas bağımlısı biriyken o öyle değil çok zorlanıyorum
- 1 yıl
Böyle güzel özellikleri varken umarım bağımlılığı azalır
Olabilir de olmayabilir de.
İlgisiz kalırsam kavga çıkarırım ama evcimen olur oyununu oynarsa şüphe etmeme gerek kalmaz rahat ederim.21 Yorumla- 1 yıl
İlgi göstermesi şart
Dediklerim tam anlamıyla bağımlı olanlara. Genelde sorumluluklarını aksatıyorlar , vakit geçiremiyorsun çünkü sürekli PC başında. Ben değil arkadaşım çok yakınırdı. Ve online oyun olduğu için kızlarla da ister istemez konuşuyor gülüyordu. Çocuğu babası gelse de ilgilense diye dört dönüyordu. Evlilikleri bitme noktasına geldi ama kurtardılar çok şükür. Artık belli saatler dışında ailesine vakit ayırıyor. En başta sınırların çizilmesi iki taraf içinde sağlıklı olur.
11 Yorumla- 1 yıl
Neyseki kurtarılmış bir evlilik olmuş çok dikkât etmek gerekiyor
Herhangi bir şeye bağımlı biriyle olmaması daha iyi
Oyun oynamayı severim ama her şey dozunda güzel11 Yorumla- 1 yıl
Aynen dozunda olmalı
1 yılO bence oyuna göre değişir mesela aşırı fanatiklik var ise tutulan takımın futbol maçını birlikte oynayabilirsiniz😂
Bu şekilde ortak paydaya varmış olursunuz….01 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle çok mantıklı
1 yılBağımlılık derecesiyse olmaz yoksa oyun oynamayı seviyosa bağımlılık derecesine getirmiyosa olur niye olmasın sadece oyun bağımlısı değil herhangi bir bağımlılığı olan biriyle sevgili olunmaz bence uyuşturucu sigara alkol mastürbasyon bağımlılığı vs.
01 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısınız
1 yılOlur. Eglenceli de olur. İki kisilik oyun konsolu varsa da varsa... Hatta önemli günlerde hediye ne vereyim derdi bile olmaz 🤣👌🏻 habire oyun satın alırım.
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle gerçekten
1 yılOlur neden olmasın sana zaman ayırıyorsa oyun oynamadığı zaman aralığında gayet de güzel olur ama seninle ilgilenemeyecek kadar bağımlı biriyse o zaman olmayabilir kişinin sabrına kalmış bir durum
01 Yorumla- 1 yıl
İlgili olmasını isterdlim
Olmaz. Erkeklerin bağımlısı olduğu bir şeyin dozunu ayarlama sıkıntısı var çünkü.
32 Yorumla- 1 yıl
Doğru
- 1 yıl
Çok haklısınız
- Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılOlur tabii ki oyunun başından kaldırtmak sana kalmış
11 Yorumla- 1 yıl
Yetenekli olmam lazım
Adı ne olursa olsun, bağımlılık kötüdür. Bende oyun oynuyorum ama hobim bu.
11 Yorumla- 1 yıl
Aradaki ince çizgi çok önemli
1 yılBelli olmaz evlendikten sonra oyuna olan ilgisini direkt sana verebilir tabi ters tepip oyuna devam da edebilir.
01 Yorumla- 1 yıl
O kişiden kişiye göre değişir
Ben istemem her hangi bi bağımlılık… illa olacaksa da bana olsun… tabi ki takıntı saplantı gibi değil…
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen ben de öyle isterim
1 yılHer şeyin Fazlası zarar. Bu oyun bağımlılığı da ileride bazı durumlarda rahatsızlık verici olabilir.
09 Yorumla- 1 yıl
Dozunda olursa güzel olur
- 1 yıl
Dozu pek olmuyor. Onu kontrol edebilen zordur. Seviyor oynuyor :) hali saha maclara giden erkek gibi.
- 1 yıl
Belki dozunu ayarlayan vardır
- 1 yıl
Olgun mantıklı olması lazım. Genç olanlarda daha zor :)
- 1 yıl
İmkânsız gibi bir şey
- 1 yıl
Imkansiz degil ama zor :)
- 1 yıl
Peki o zaman
- 1 yıl
Hadi görüşürüz :)
- 1 yıl
Görüşürüz
Olur bir erkek oyunda başarılı oldukça lobidosu daha sağlıklı ve yüksek oluyor. Cinsel hayata çok etkisi var kendimden biliyorum.
01 Yorumla- 1 yıl
Hmm ilginç geldi
1 yılKesinlikle olmaz hele ki sen oyun sevmiyorsan kesinlikle olmaz, oyun bağımlıları bir çok şeyi ihmal eder
01 Yorumla- 1 yıl
Ben oyun severim birlikte oynamak isterim
Yani oyun oynayan adamdan zarar gelmez masum bi oyun ama bunun sınırı aşılırsa sorunlar olmaya başlar
01 Yorumla- 1 yıl
Doğrudur
Oyun oynaması sorun değil; mesele, seni oyunun bir seviyesinden ibaret sanıyorsa orada durmak gerek.
01 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru evet
Eğer günlük sorumluluklarını ve hayatını aksatmayacak kadar oynuyorsa olur, onları da aksatıyorsa olmaz.
01 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
Gamer konusunda 649 cevap paylaştı. Öyle biri olsam evlemeyi hak etmediğimi düşünürüm şahsen
11 Yorumla- 1 yıl
Ben de öyle düşünürdüm sanırım
Olur, ama kendini bildikten sonra zaten sınırını bilir ve ona göre hareket eder.
01 Yorumla- 1 yıl
Hmm güzel o zaman
Zor olur ama bilirsin ki işi gücü oyun aldatma riski genele kıyasla az
01 Yorumla- 1 yıl
O da doğru
1 yılSevgilim oyun bağımlısıyım sabaha kadar uyumuyor da beni de hiç ilgilenmiyordu ayrıldık
01 Yorumla- 1 yıl
Kötü olmuş ya
- Gamer konusunda 925 cevap paylaştı.
1 yılOlur iki tarafta bundan keyif aliyorsa çok güzel oluyor
01 Yorumla- 1 yıl
Evet doğru
1 yılHayır, sevgilim sadce benim bağımlım olmalı
01 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum
1 yıliyi ve kötü tarafları var ve emin ol başka bi kötülüğü olmasından iyidir :D
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle ya
1 yılSana zamanını ayırıyor ve ihmal etmiyorsa neden olmasin
01 Yorumla- 1 yıl
Olabilir doğru
1 yılDamardan sordun. :) İyi bir insansa evet. Onu düzeltecek kişi de sevgilisidir.
01 Yorumla- 1 yıl
Hmm peki teşekkür ederim
Senin İçin Oyunu Bırakmıyosa Al Bilgisayarı Vur Kafasına Sonrada Ayrıl
011 Yorumla- 1 yıl
O kadar vicdansız değilim
- 1 yıl
Hayır ya
- 1 yıl
Biliyorum
- 1 yıl
Zaten sevgilim yok sadece merak ettim sordum teşekkür ederim
- 1 yıl
😊😊😊😊😊
Dışarıya bağımlılıktansa oyuna bağımlı olsun sesim çıkmaz beraber oynarız
01 Yorumla- 1 yıl
Bencede
- Gamer konusunda 588 cevap paylaştı.
1 yılAşırı olmadığı müddetçe olur. Yani sadece oyun oynamamalı, arada bir çıkıp gezmeli.
01 Yorumla- 1 yıl
Evet her şeyin aşırısı zarar
1 yılİyi olur iyi. Gözünün önünde oyun oynar bir de bundan para kazanıyorsa win win
01 Yorumla- 1 yıl
Aaa süper
1 yılBence herhangi bir şeye bağımlı olan kişiyle olmaz herşeyin bir dozu olmalı
01 Yorumla- 1 yıl
Tabii ki evet
1 yılSağda solda gezeceğine, oyun oynaması daha iyidir 😬
01 Yorumla- 1 yıl
Fazla abartmasın ama
Bağımlı olması sıkıntı. İşlerini aksatır, sorumluluklarını yerine getirmez, seninle ilgilenmez
01 Yorumla- 1 yıl
Haklısınız
Beraber oturup oyun oynarsınız. Ev de kendi kendine geçinir.
05 Yorumla- 1 yıl
Olmaz yani
- 1 yıl
Olmuyor
- 1 yıl
Evet
- Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOyun bağımlısı değilim ama oyun oynamaya bayılırım.
03 Yorumla- 1 yıl
O da güzelmiş
- 1 yıl
Ne zaman evleniriz
- 1 yıl
Evlilik benden uzak dursun
Gizli Üye(18-24)1 yılVallahi benimki öyleydi sonra oyundan tanistigi biriyle aldattı beni, dikkat etmek lazim
111 Yorumla- 1 yıl
oyun bagımlısı adamlar kadınlarla iletişim kuramıyorlar onu nasıl yapmış herif helal olsun valla
Cevap sahibi1 yılAynen helal olsun
- 1 yıl
Haydi ya çok kötü olmuş
Cevap sahibi1 yılÖyle olduu
- 1 yıl
Üzüldüm
Cevap sahibi1 yılTesekkur ederiim bende uzuldum
- 1 yıl
Rica ederim umarım üzüntünüz geçer
Cevap sahibi1 yılUmarimm
- 1 yıl
:(
Cevap sahibi1 yılSorun yokk gecer
- 1 yıl
Geçsin tabi
Gizli Üye(36-45)1 yılZengin adam neye bağımlı olursa olsun kadınlar yine de onu sever fakir adam hiçbir şeye bağımlı olmasa da sevilmez. Kadın nedir? Kadın budur.
01 Yorumla- 1 yıl
Herkes için geçerli değil bu dediğiniz
Çok güzel olur ben yayıncıyım oyun mu ben mi dedi oyun dedim boşandık
017 Yorumla- 1 yıl
Eyvah çok kötü olmuş
- 1 yıl
Katılıyorum
- 1 yıl
Affedilmez
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Belli oluyor zaten acımadığınız
- 1 yıl
Doğrudur
- 1 yıl
Yaa 😊
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim 😊
- 1 yıl
😊😊😊😊
1 yılHizli ortam bagimliligina gore tercih edilebilir goruyorum. Partneri olacak bayanda oyun oynarsa orada da eslik ederse iliskiyi arşa cikaracak hareket olur ve iki tarafinda iliskiden alacagi haz tarif edilemez olur.
01 Yorumla- 1 yıl
Doğrudur tabi
Gizli Üye(18-24)1 yılOlmaz ya çocuk mu bu yetişkin gibi davranmak gerekir bir yetişkin oyuna bağımlı hale gelmişse aklından şüphe ederim.
03 Yorumla- 1 yıl
Bazıları çok seviyor maalesef
Cevap sahibi1 yılBenim ex de öyleydi bıraktım onu uğraşamam çocuk değiliz.
- 1 yıl
Haklısınız
Gizli Üye(18-24)1 yılGüzelliğinle onu oyun bağımlılığından kurtarabilirsin birde bu açıdan bakmayı dene. Olur bence
03 Yorumla- 1 yıl
Sevgilim yok aslında sadece merak ettim sordum teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılBen anladım zatende neyse
- 1 yıl
Peki
Gizli Üye(25-29)1 yılOlur tek derdi oyun oynamak ve seninle vakit geçirmek olacağı için erkoların en güvenli kesimi bu kesimdir. Öyle kavga dövüş hır gürle işleri olmaz işten eve evden işe oyun oynar sevgilisine vakit ayırır başka hiç bir şeyle uğraşmazlar.
11 Yorumla- 1 yıl
En güzeli bu
Gizli Üye(18-24)1 yılBende oyun bağımlısıyım pubg bağımlısıyıysa o erkekden olmaz aga bunu bil
01 Yorumla- 1 yıl
Ben oyun severim ama bağımlısı değilim
Gizli Üye(30-35)1 yılOyun oynuyandan zarar gelmez ama buraya takılırsa kaybedersin
016 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKS ye takılırsa diyorum
Cevap sahibi1 yılDüzgün takılırsa sorun yok zaten bir şey biliyorum ki öyle konuştum
Cevap sahibi1 yılOlabilir büyükte olabilirim sorun yaş değil
Cevap sahibi1 yılAkıl vermiyorum ben bir şey yaşadım ki ben burada o sebeple konuştum ne haddine akıl vermek
Cevap sahibi1 yılSoru başkasının sen niye cevap veriyorsun peki senin ne haddine
Cevap sahibi1 yıltamam peki
- 1 yıl
Buraya takılınca bağımlılık yapıyor
Cevap sahibi1 yılEvet öyle aynen
- 1 yıl
☹
İşte bir gamer olarak aradığım soru bütün gün beraber vakit geçirip akşamda 2 saat oyun oynayan sevgiliye anlayışlı olmayı tavsiye ederim. Zira bir gamer a benmi oyunmu sorusunu sormak istemezsiniz 😄
01 Yorumla- 1 yıl
Sorulmaz cevap belli
1 yılmaalesef olmaz sende oyun bağımlısı olursan olur ya değilse bir yerde ilşkinin yönünü değiştirir antisosyallik çekilmez bir alışkanlıktır
01 Yorumla- 1 yıl
Ben oyun severim ama bağımlısı değilim
sende bağımlıysan tadından yenmez şaheser olur ama sen oyunları sevmiyorsan sadece sevgililik ile kalır diğer türlü ben şahsen evlenirim
03 Yorumla- 1 yıl
Oyun severim ama bağımlısı değilim
- 1 yıl
Anladım
Bende oyun oynayan biriyim ama bağlımlı olması iyi bir şey olmaz. Oyun oynayan erkektende zarar gelmez kafasını o şekilde dağıtıyordur.
03 Yorumla- 1 yıl
O zaman oyun seven birisini bulmalı
- 1 yıl
Evet ya
Çok asosyal takılan biriyse olmaz. Ama hayattanda zevk alabilen biri ise olur
11 Yorumla- 1 yıl
Peki çok teşekkür ederim
1 yıliletişimi iyi birisiyse herşeyden önce kendini seviyorsa neden olmasın?
01 Yorumla- 1 yıl
Olabilir
1 yılOlur olur. Adamın sosyal hayatı yok. Senden başka kadın görmüyor daha ne istiyon
01 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı
Aldır bir pc oyna onunla birlikte olur ya niye olmasın
01 Yorumla- 1 yıl
Ben de oyun severim
- Devamını Gör (155)
Devamını Gör(200)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi