Bütün gününü mahveden sebeplere bugün Ya yeter cidden şunlar kimse öldürsem sinirimi alamam çok sinirliyim Mücadeleyi bırakmayan biriyim ama acı çeke çeke oyun bitiriyorum
Oyun oynarken takımdaki kötü oyunculara rağmen motivasyonunuzu yüksek tutabiliyor musunuz? Ben tutamıyorumda?
Hem ben çöptüm ösşdşdöcdsşzlckc oyunu eğlencesine oynardım ciddiye almazdım ya. John alır arkadaşları gezdirirdim veya franco alır çalıya saklanıp karşının ormanını çalıp tilt ederdim sşcjcşdxlcl oranlarıma bak 83538948 🚮
Ya eğlencesine bende oynuyorum bazen bak sürekli kulüp ve klasik atarım hatta sık sık yapıyorum bunu ama sıralı olunca biraz iş değişiyor skdjs dur bakıyorum
Benim oyunlarımın çoğu klüp maçıdır ya şu an giremediğim için unuttum ama baya baya klüp oynuyordum tabi ben iyi oynadığım zaman da da takım kaybettiği için oranım iyice düşüyordu sşcmcldşckc
Aaa öyle bişi mi varmış mijimihşbğyşj öyle diyince bağımlı olduğumu anladım mümkün değil geçmiş gizlenmez hauahus Takip ettim seni Bide oranların benim gibi hiç özenmemişsin rastgele ahshab
Mălsın tank sup oynama sende benim gibi solo git veya mid eğlenmene bak ben öyle yapıyorum kim alırsa alsın tank kölemi olacam bide millete sıralıda tanksız çok win aldım ben hiç gereği yok 😂
Mesela altın veya elmas toplamak gerekiyor veya düşmanın evini patlatmak gerekiyor bunlar yoğun takım stratejisi istiyor birinin yaptığı a. ptallık tüm oyunu oynarken daha kaybetmeye sebep oluyor. Takım oyunlarında sadece kısmi teke teklik olduğu durumlarda mesela düşman avlama o zaman takıma bakmadan kazanma oranın artıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tutuyorum ama kolsuz kişiler sinirlendiriyor beni
Normalde sakin biriyim ama oyun oynarken aşırı sinirlendiriyorlar, sinirleniyorum fskd
Çok sinir iyi değil ya 😄
Ahh mlbb üzümlü kekim♥️
Hayırrr sinirlenmeden duramıyorum ben
Sinirden mi bıraktın
Artık sarmıyordu ve başka bi sebepten dolayı bırakmak zorunda kalmıştım 6 yıllık hesabımdı 😃
Başla başla güzel oyun aslında böyle dengesizler gelmediği sürece 😄
Eski oyuncular oyunu sildi ya oyun artık sarmaz eskiden güzeldi 2016-2018 senelerinde güzeldi
Eskiler her zaman güzel onda hemfikiriz ama yine de benim gibiler var bak hala oynuyoruz 😄 bireysel girdiğim için yoruyor takım olunca sıkıntı olmuyor
Hem ben çöptüm ösşdşdöcdsşzlckc oyunu eğlencesine oynardım ciddiye almazdım ya. John alır arkadaşları gezdirirdim veya franco alır çalıya saklanıp karşının ormanını çalıp tilt ederdim sşcjcşdxlcl oranlarıma bak 83538948 🚮
Ya eğlencesine bende oynuyorum bazen bak sürekli kulüp ve klasik atarım hatta sık sık yapıyorum bunu ama sıralı olunca biraz iş değişiyor skdjs dur bakıyorum
Lexi sen misin? Gizlemişsin profili bakılmıyor 😄
Benim oyunlarımın çoğu klüp maçıdır ya şu an giremediğim için unuttum ama baya baya klüp oynuyordum tabi ben iyi oynadığım zaman da da takım kaybettiği için oranım iyice düşüyordu sşcmcldşckc
Profil derken geçmişten mi bahsediyorsun
Jşglşhgşh girersen oynarız kulüp klasik atarız ama sen mistik olmuşsun iyi oynamışsın
Evet geçmişten bahsediyorum
Oyunu sildim ya şu an istesem de yükleyemem :/ 4 aydır falan girmiyorum. Ve ayrıca oyuna uzun süre girmeyince geçmiş kendiliğinden gizleniyor
Aaa öyle bişi mi varmış mijimihşbğyşj öyle diyince bağımlı olduğumu anladım mümkün değil geçmiş gizlenmez hauahus
Takip ettim seni
Bide oranların benim gibi hiç özenmemişsin rastgele ahshab
Hıhı ösşxlckcldş artık oyuna kaç ay kaç yıl sonra dönersem o zaman eklerim seni sşxncşdşxşz
😄 dönersen ayran oluruz dönmezsen kendi kararın ahxhsb
Komikti şslxlxşskxdş
😄 😄 teşekkür
Ricalar pre 😂
Offf mobil legends özledim 1 haftadır oynamıyorum silmiştim
Gelme boş ver skks
Niye ki gene silerim doğru dedin
İtachi ben kendine harley gusion selena oynamayı çözdüm artık
Selena meta değil harley eh işte
Gus Sel harley Vale Baxia Valir Franco Moskov vs her birini nerdeyse oynadım
Demin 19-2 oynadım. kimmy ile taşıyamadım o kadar beceriksizlerdi ki sinirden kudurdum.
Ya valla şu oyunu yok ettiler o kadar sinirleniyorum ki inanv
Ananin karninda ogrenmiyorsun oyunu oynaya oynaya öğreniyorsun
Bu lige kadar geldiklerinde göre anasının karnına pek gerek kalmamış ama sinirden oraya sondaj çalışması yapacakları var işte elime geçseler bi
Mălsın tank sup oynama sende benim gibi solo git veya mid eğlenmene bak ben öyle yapıyorum kim alırsa alsın tank kölemi olacam bide millete sıralıda tanksız çok win aldım ben hiç gereği yok 😂
Kötü oyunculara katlanamıyorum
Bazı oyunlarda mümkün olmuyor. 🥲
Hangi tür?
Mesela altın veya elmas toplamak gerekiyor veya düşmanın evini patlatmak gerekiyor bunlar yoğun takım stratejisi istiyor birinin yaptığı a. ptallık tüm oyunu oynarken daha kaybetmeye sebep oluyor. Takım oyunlarında sadece kısmi teke teklik olduğu durumlarda mesela düşman avlama o zaman takıma bakmadan kazanma oranın artıyor
Hıı bu hangi oyun? 😄 Sende biraz birikmiş gibisin djcjsjc
Hxkdfk Yok birikmedim. Sadece fazla kupam olduğu için m. l oyuncular çok denk geliyor. Adını söylemem
Bi an darkorbit aklıma geldi ancak seninki mobil gibi duruyor 😄
Ayn mobil
Çok çileden çıkmadan güzel savaşlar kazanırsın umarım 😄
Oyunu silip silip geri yüklüyorum djfkfm bir daha yüklemem umarım
Puahha hadi yükle tekrar nolur jhkkhk
Hayıııır😂
Yükle yükle gece gece morfin gibi gelir şimdi kjlkjl
Uykum gaçar
Sanki iş güç var otur oyna işte 😄
Benim uyumam gerekli ama iş var hüü lhşş
Benimde uyumam gerekli okullar açılıyor
Okul mu
Aynen üniversiteler de 16-17 eylül ders seçimi var
Sende bi sakarya veya Kocaeli üniv tipi sezdim
İstanbul knk
Gelişim Arel? 😄 Yoldan geçene %75 burslu nişantaşı mı şljlgl başarılar bu arada derslerinde
Devlet 🥲
Hıı öyle diyince 😄 o zaman İstanbul üniversitesi Aksaray şubelerinden biridir 😄
Hayır. Kadıköy'deyim 🥲
Marmara üniv diyoruz... Şapka çıkarıyorum saygılar 🙋
En iyi ben feedlerim.
Rakip olursan sorun değil 😄
Adc'den iyi oynamışsın 😂
He bide bana küfür ediyordu salağa 5 kill alana kadar yardım ettim dibinden ayrılmadım insan mal olunca ne yaparsan yap
Epikten kurtulup mistik oluyoruz orada bile kanser ediyorlar adamı
Mistik oluyorsun sezon sonu yine epik nşgllblg
Franco baba sjjd
Gülümse çekiyorum 😄😄