Gamer Oynadığınız oyunlar da kaybettiğiniz zaman tebrik eder misiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Oynadığınız oyunlar da kaybettiğiniz zaman tebrik eder misiniz?Nolursun bir gol atim 😂 Oynadığınız oyunlar da kaybettiğiniz zaman tebrik eder misiniz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Gamer konusunda 469 cevap paylaştı. Etmiyorum ama kaybettiğim için değil. 'Oyun bitti, sıradakine hemen geçeyim' dediğim için o esnada tebrik etmek aklıma gelmiyor. 😃 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet tebrik ediyorum 1 0 Yorumla
Everglow Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Hayır genelde takımdaki biri yüzünden kaybetmişimdir dolayısıyla tebrik etmem fsdjs 1 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben kazandığımda karşı taraf beni tebrik ederse evet ederim ben de 1 0 Yorumla
Puffyl Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Pek değil, genelde yetene isteyen şeyleri teprik ederim 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Samimi çevremizdense tebrik ederim. Yoksa çamura yatarım 😂 1 0 Yorumla
Mustafanıngezegeni Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Benim hatam olduğu zaman kendime kızarım lakin rakibi tabiki her zaman kutlarım 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Geçen masa tenisinde yenildim ama etmedim.. Ne edecem.. 😄 1 0 Yorumla
Üyeismi10001010001 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Duruma göre değişir haksız yere öldüysem kafayı yerim rakip iyi oynadıysa tebrik ederim 1 0 Yorumla
MavimsiTurnusol Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Etmem dahada çirkefleşirim söylenirim😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Etmiyorum ama kaybettiğim için değil. 'Oyun bitti, sıradakine hemen geçeyim' dediğim için o esnada tebrik etmek aklıma gelmiyor. 😃
Evet tebrik ediyorum
Hayır genelde takımdaki biri yüzünden kaybetmişimdir dolayısıyla tebrik etmem fsdjs
Ben kazandığımda karşı taraf beni tebrik ederse evet ederim ben de
Pek değil, genelde yetene isteyen şeyleri teprik ederim
Samimi çevremizdense tebrik ederim. Yoksa çamura yatarım 😂
Benim hatam olduğu zaman kendime kızarım lakin rakibi tabiki her zaman kutlarım
Geçen masa tenisinde yenildim ama etmedim.. Ne edecem.. 😄
Duruma göre değişir haksız yere öldüysem kafayı yerim rakip iyi oynadıysa tebrik ederim
Hayır ne gerek var 😄
Sanki güreştik..
Tabikide gg wp 😃😃😃
Arada bir
Etmem dahada çirkefleşirim söylenirim😂
Ben kaybetmem canım 🙂
Etmem tabikii
Tebrik ettiğim oldu.
Oyun oynamıyorum.
Etmem
Hayir
Ben mızıkçılık yaparım etmem