Gamer Online Soccer Manager (OSM) oyununda kazanmam için nasıl bir taktik kullanmam gerekiyor? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Online Soccer Manager (OSM) oyununda kazanmam için nasıl bir taktik kullanmam gerekiyor 🤔 Online Soccer Manager (OSM) oyununda kazanmam için nasıl bir taktik kullanmam gerekiyor? Cevapla Oyun Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Belirli bir taktik yok, karşıdaki takıma göre oynaman lazım. Takım güçlü ise defansif olman lazım falan. O yüzden belirli bir taktik yok. 1 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Eskiden 3'lü oynatıp çoğu maçı kazanıyordum da şimdi nasıl olur bilmiyorum 1 0 Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl tolunay üstadımdan izleyerek öğrenebilirsin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Belirli bir taktik yok, karşıdaki takıma göre oynaman lazım. Takım güçlü ise defansif olman lazım falan. O yüzden belirli bir taktik yok.
Eskiden 3'lü oynatıp çoğu maçı kazanıyordum da şimdi nasıl olur bilmiyorum
tolunay üstadımdan izleyerek öğrenebilirsin
4-3-3 A kullan 79 79 79 ayarla
4 4 3