Gamer "Her gün mutlaka yarım saatte olsa oynarım" dediğiniz bir oyun var mı? FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor "Her gün mutlaka yarım saatte olsa oynarım" dediğiniz bir oyun var mı?#FelFire#Gamer "Her gün mutlaka yarım saatte olsa oynarım" dediğiniz bir oyun var mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Serious sam serisi 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Clash royale, yürürken, evde iken herhangi bir zaman diliminde illaki bı girer bir iki savaş atarım 😅😅 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Sen sevmiceksin ama futbol ;)) 1 1 Yorumla FelFire +1 yıl doğru :D Yorumla
Serdarium Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl the walking dead Survivors günde en az 2-3 saatimi alırileri seviye de sayılırim 1 0 Yorumla
_Ǥнσsτ_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Her gün saatlerce Pubg, mobile legends ve The grand mafia oynuyorum. 1 0 Yorumla
tmm-jülüdeolşun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır, yok: Haftasonları oynadığım oyunlar var da her gün oynayacak zamanım olmuyor. 0 0 Yorumla
Bburrak Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çabuk sıkılıyorum oyunlardan düzenli oynadığım bi oyun yok. 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Gamer konusunda 464 cevap paylaştı. Cyberpunk oynuyorum şu an 1 0 Yorumla
wqewrqer Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Yok ama saatlerce youtue shortta boş vakit harcarım 0 0 Yorumla
kanatsız_kelebek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Candy Crush Saga 😅😅😅tek oyunum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Her gün mutlaka yarım saatte olsa kendimle oynarım 0 1 Yorumla Mustafaöndrrr +1 yıl nasıl kendible Yorumla
elifftanrikulu Takip Et Xper 3 Yaş: 47 +1 yıl Yokkk 1 1 Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Gunaydin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Serious sam serisi
Clash royale, yürürken, evde iken herhangi bir zaman diliminde illaki bı girer bir iki savaş atarım 😅😅
Sen sevmiceksin ama futbol ;))
doğru :D
the walking dead Survivors
günde en az 2-3 saatimi alır
ileri seviye de sayılırim
Her gün saatlerce Pubg, mobile legends ve The grand mafia oynuyorum.
Hayır, yok: Haftasonları oynadığım oyunlar var da her gün oynayacak zamanım olmuyor.
Çabuk sıkılıyorum oyunlardan düzenli oynadığım bi oyun yok.
Kaldıraça giriyorum o sayılır mı?
Mobile legends
Cyberpunk oynuyorum şu an
Bu aralar bilardo.
Hiç bulaşmayın var bir oyunum
Yok ama saatlerce youtue shortta boş vakit harcarım
Wild Rift idi ama artık yok öyle oyunun...
Oyunlara ayıracağım 1 saniyem yok
Candy Crush Saga 😅😅😅tek oyunum
Bir kac iyun var
mobile legends
Yokk
Candy Crush Saga
Clash of clan bı de mbllbb
csgo
Blockudoku
İnanılmaz sardım bu oyuna
Mobile legends
Csgo