her istediğini elde eden şımarık bir nesil büyüyo çocuksun oyuncak sınırsın sanal elbise sınırsız buyuyosun ergenlikte ne yaparsan yap sınırsız alkol sınırsız cinsel hayat sınırsız sonra bi bakmışlar tatmin olacak bir şey bulamıyolar uyu ştrucuda çaresini arayanlar çoğalıyo
Oyun ile bunu nasıl bağdaştırdınız bilmiyorum da hiç mi oyun oynamayacak bu insanlar? Oldu olacak kimse bu hayatta istediğine ulaşamasın herkes sürünsün? Cinsellik, uyuşturucu bunlara sürekli başvuranları tasvip etmedim etmem ve hayatta doyumsuzluk yapıp soluğu uyuşturucuda alanlarda aklını kullanmayanlardır. Kasti olarak kendi hayatını mahveden insanlarla şu oyunları vs karıştırmayın lütfen. Oyun bu adı üstünde insanların zaman geçirmesi için kurulan alanlar.
zaman geçirsinlerde oynayarak kazansınlar oyun oynamayı kumara veya para harcayıpta kestirmeden kazanmaya çevirenlerin 15-20 yıl sonraki hali bu olacak umarım ben yanılıyorumdur lakin oyunu sadece oynamanın verdiği hazzı yaşayabilmek lazım
Ben çok verdim hala da veriyorum. Vakit harcarken çokça keyif aldığım bir şeye de para yatırmayı yanlış bulmuyorum. O kadar Valorant oynarken kömür silahla değil de makyajlı silah görmek gayet güzel bence 😊