Bunu kendim için söyleyecek olursam evet öyle gibi biraz… Çünkü bende zamanında gerçekten haddinden fazla para yatırdım. Heyecanıma kapıldım, sonra o oyunları doğru düzgün oynamadım bile. İsraf yani tabi ki oyunlara komple para yatırmaya karşı değilim. Ara sıra belli bir miktar yaptırabilir. Ama o oyunun belli bir zamandan sonra zaten modası geçecek siz benim gibi heyecanınıza kapılıp bence çok harcama yapmayın.
Sezon 2 den beri LoL oynuyorum belki 8 9 bin lira harcamışımdır ama artık o kadar harcamıyorum çünkü hesabım neredeyse full'e yakın almadığım kostüm/renk paketi sayısı 100'den azdır onlar da kutudan falan çıkarsa öyle açıyorum, pişman da olmadım keyif aldığım bir şeye para vermek enayilik değildir gözümde... İnsanlar bu ülkede kıçı kırık Knight Online hesaplarına karılarını, arabalarını evlerini verdiler biz 3 5 kuruş para harcamışız çok mu...
İnsan sevdiği şeylere para harcar , sevmeyen için oyuna para yatırmak enayiliktir gider disarda 25 liraya kahve içer. Seven içinde 25 liraya kahve cazip gelmeyebilir gider kostümünü alır bir de nescafe yapar sabaha kadar oyun oynar.
Fiyat fazla değil ise evet şöyle beğendiğin bir kitaba nasıl para yatırıyorsan oyunda bence buna dahil edilebilir. Kitap senin hobindir ve seviyorsundur oyunda aynı şekil.
Görsellikten öte bir etkisi yok. O yüzden para vermem. Zaten oyun ilerledikçe kendisi hediye edebilir. Kostüm dışında para ödeyerek benim gücümü artıracak bir oyun ise zaten oynamam o tarz bir oyunu.
vaktinde CS de binlerce liraya skin diziyordum, oyuna ara vereceğim zaman hepsini sattım. son zamanlarda yeniden başladım ve maçlardan düşenleri kullanıyorum. çok da takmıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Parayı nereye harcayacağını bilememek felan bence 😂o kadar çok demekki paraları