Sevgilinizle konsol oyunları oynasanız, o üzülmesin diye bilerek yenilir misiniz?

#FelFire
#Gamer
Sevgilinizle konsol oyunları oynasanız, o üzülmesin diye bilerek yenilir misiniz?

#FelFire
#Gamer
ben böyle şeyleri sevmiyorum, özellikle erkekler bunu çok yapıyor. açıkçası bu bir oyun, ortada hiçbir şekilde kırılma/darılma gibi bir durum olamaz zaten. dur sevgilim üzülmesin diye bilerek bana yenildiği an o oyunun zevki kaçıyor benim açımdan ve ne kadar üzülmemem için yapılmış olsa da becerim küçümseniyor, beni asıl üzen çoğu zaman da sinir eden bu oluyor. bırakın da normal oynayalım işte, sizin insafınıza kalmadık.
Ahahaha aklıma bı video vardı o geldi, böyle üzülmesin diye yeniliyordu birisi. Sevgilisi de eski sevgilisinin daha iyi oynadığını söylüyordu. Çocuk o meşhur oturma pozisyonunu alıp kızı hemen yeniyordu😂😂. Soruya gelecek olursak evet veririm, garibim ağlamasın😜😜🤣🤣
Cevap
11Cevap
Evet yenilirdim
Yenilmem rekabetçi kişiliğim var kim olsa acımam dflkgd
Hep öyle yapıyorum zaten. Bu yüzden hep yeniliyorum. Sonra bana acemi diyor ama bilmiyor gamer (?) olduğumu 😏
Niye yenileyim. Üzülürse uzulsunr ben asla yenilmem lan diyip ego kasar misim ahahah. Ben pek sevmiyorum knk oyunları felan
Ne münasebet herkes hakkıyla oynasın. Kana kan dişe diş. Babam olsa acımam oyunda ajskdkflflglglgşşhşh
Yenilirim, çünkü hiç anlamam o tür oyunlardan 🤣🤣
Hayır tabiki, aksine ben cingar çıkarır seni yenerim ahahah
Yoo yenilsem ne anlamı var ki oyunun😂 biz oğlumla oynuyoruz her defasında ağlıyor annem beni yeniyor diye mortal kombatta iyi kapışıyorum 😂😂
Hayır yenilmem, bilerek yenilirse de uyuz olurum :D Keyifli akşamlar..
Bir veya iki defa bilerek kaybettikten sonra egoma yenilip içinden geçiyorum 😅
niye yeniliyim ağlamasın öğrensin
Ucuna idda koyarız idda amacı uğruna acımam
Hayır , ezer geçerim.
Hayır.
Acımam 🥸
Hayır inadına ezerimmmm
Farka boğarım ne yenilmesi 😈
Tabi Olabilir 😅😊
Yenilirim
hayir
Yenilirim balım üzülmesin yeter ki