Gamer Kitaptan oyun olması gerekenler? postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Okuduğunuz kitaplardan oyun içeriği olsa oynarım dediğiniz neler var?@postmodernpokemon Kitaptan oyun olması gerekenler? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Manga okuyorum bi de Harry Potter kitap serisi diziyorum bunların oyunları olsa ilgi duyarım 1 2 Yorumla kafkefsago +1 yıl Harry Potter oyunu var, ayrıca çıkacak da bir daha ayrıca Yorumla postmodernpokemon +1 yıl @kafkefsago Harry Pother'ın PS 1 de oyunları vardı Ben ikisini de keyifle bitirmiştim. Yorumla
Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Seraph of the end'in oyunu olsa güzel olurdu bence. 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Arapların gözüyle haçlı seferleri kitabının oyunu olsa vallahi oynardım. 1 1 Yorumla kafkefsago +1 yıl Aklıma Araplar diyince Battlefield 1 geldi onda da Osmanlı konusu vardı bir bölümünde. Araplar ile alakalı idi de ayrıca. Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Şu çılgın Türkler kitabının bı oyunu olabilirdi, Türk süvari birliğinde at ile hücum etmeyi isterdim açıkcasi😅 1 1 Yorumla kafkefsago +1 yıl @postmodernpokemon aynen, LEGO oyunu da vardı çok tatlış oluyordu 😂😂. Çocukken oynamıştım 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Manga okuyorum bi de Harry Potter kitap serisi diziyorum bunların oyunları olsa ilgi duyarım
Harry Potter oyunu var, ayrıca çıkacak da bir daha ayrıca
@kafkefsago Harry Pother'ın PS 1 de oyunları vardı Ben ikisini de keyifle bitirmiştim.
Seraph of the end'in oyunu olsa güzel olurdu bence.
Arapların gözüyle haçlı seferleri kitabının oyunu olsa vallahi oynardım.
Aklıma Araplar diyince Battlefield 1 geldi onda da Osmanlı konusu vardı bir bölümünde. Araplar ile alakalı idi de ayrıca.
Şu çılgın Türkler kitabının bı oyunu olabilirdi, Türk süvari birliğinde at ile hücum etmeyi isterdim açıkcasi😅
@postmodernpokemon aynen, LEGO oyunu da vardı çok tatlış oluyordu 😂😂. Çocukken oynamıştım 😅
Oyun oynamayı sevmiyorum.
Moby dick