Sims 4 oynayamıyorsun sims mobil ve sims freeplay oynayabiliyorsun onu anlatmaya çalışıyorum sana sims 4 yukarıda bahsettiğin platformlarda var sadecr hala soruma cevap vermedin
Bu sims 4 ün değil simsin mobil oyunu sims 4 farklı sims mobil farklı bir oyun ben bilgisayarımdan oynuyorum sims 4 ün mobil versiyonu yok siz tüm sims alemini sims 4 mü zannediyorsunuz anlamıyorum sims 1 2 3 4 serilerinden oluşuyor bunun yanında medieval gibi güzel ve farklı konseptlerde sims oyunları var bilip bilmeden hakaret etmeniz çok yanlış
Ben tüm hepsini bilen biriyim, tüm serilerini de biliyorum ama kalkıp pc de kini mobile uyarlayamazlar demi mobil olanıda sims4 ün mobili diğer sürümlerin değil çünkü diğer sürümleri eski Ayrıca pc deki ile mobildeki asla bir olmaz tıpkı eskiden ps2 için çıkan spiderman 2 oyunu gibi Pc ile konsol çok farklıydı bu da onunla aynı mantık çünkü şöyle pc sürümünü yapan firma ile mobil sürümü yapan firma ayrı yayıncı firma ise ea bu yardımcı olmultur sana umarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sims tarzı bir oyun oynayacaksam eğer tabii ki PC'de oynamaya tercih ederim, çünkü telefon veya tablet gibi aletlerde pekte tadı çıkmıyor.
Telefondaki çok saçma ve anlamsız pc deki daha geniş ve kapsamlı
Bu oyunu sevmiyorum açıkçası. Ancak oynasam pc'den oynarım.
Sims 4 ü tabletten ve telefondan oynayamazsın sims mobile oynayabilirsin zaten
Ne mobil oyun mu biraz araştır istersen hepsinde var pc de de tablette de var
Tm knk en çok sen biliyosun
https://tr.wikipedia.org/wiki/The_Sims_4
Platformlar Microsoft Windows, Mac OS X, Xbox One, PlayStation 4,
illa link mi atayım sana
Telefon veya tablet olan tek bir platform söyler misin ordan?
sen canımsın mısın? yoksa öyle mi davranıyorsun?
Ne diyon
sen mal mısın yoksa öyle mi davranıyorsun?
Ahahah sorunun cevabını veremeden hakaret ediyorsun raporladım seni
istediğini yap çünkü öyle davranman beri sinir etti
Nasıl davranmam tam olarak? Sana hakaret etmedim bir şey yapmadım sadece soru sordum
yahu sen bi yazılanları okusana, o kadar kanıt atıyorum yok nereden biliyon yok öyle bir şey demeler, sınıfta kaldın
orada (ikisi bir arada bilgisayarlar hariç) sims 4 oynayabileceğin tablet ya da telefon platformu yazılımı söyleyebilir misin
google play e gir tabletten de indirebiliyorsun telefona da
Sims 4 oynayamıyorsun sims mobil ve sims freeplay oynayabiliyorsun onu anlatmaya çalışıyorum sana sims 4 yukarıda bahsettiğin platformlarda var sadecr hala soruma cevap vermedin
play.google.com/.../details
bu linkten de mi indiremiyorsun?
Üzerinde kocaman sims mobil yazıyor bu sims 4 değil sims mobil oyunudur
tamam işte bu da sims 4 mobil oyunu sen nerede oynayacaksın ki?
Bu sims 4 ün değil simsin mobil oyunu sims 4 farklı sims mobil farklı bir oyun ben bilgisayarımdan oynuyorum sims 4 ün mobil versiyonu yok siz tüm sims alemini sims 4 mü zannediyorsunuz anlamıyorum sims 1 2 3 4 serilerinden oluşuyor bunun yanında medieval gibi güzel ve farklı konseptlerde sims oyunları var bilip bilmeden hakaret etmeniz çok yanlış
Ben tüm hepsini bilen biriyim, tüm serilerini de biliyorum ama kalkıp pc de kini mobile uyarlayamazlar demi mobil olanıda sims4 ün mobili diğer sürümlerin değil çünkü diğer sürümleri eski
Ayrıca pc deki ile mobildeki asla bir olmaz tıpkı eskiden ps2 için çıkan spiderman 2 oyunu gibi
Pc ile konsol çok farklıydı bu da onunla aynı mantık çünkü şöyle pc sürümünü yapan firma ile mobil sürümü yapan firma ayrı yayıncı firma ise ea bu yardımcı olmultur sana umarım
Sana acıyorum daha da yazmayacağım
Sadece bilgisayardan oynanıyor diye biliyorum. Ben sims freeplay oynadığım için ipadden oynayabiliyorum.
Ben de aynısını söyledim fakat kendisi bana hakaret etti yorumumu bulup rapor edebilirseniz sevinirim
Oynamıyorum direkt😬😬
Ben bu oyunu bilmiyorum
tel de oynanmiyordu en son
Bunu ben de söyledim fakat kendisi bana hakaret etti yorumumu bulup onun altına yazdığı hakaret içeren yorumu rapor edebilirseniz sevinirim
telden
Hiç oynamadim
Hiç oynamadım
Laptop