Gamer Oyunlarda oyunun adaletini sorguladığınız oldu mu? _Ǥнσsτ_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sinir oluyorum, lafa gelince eşitlikten, rekabetçi oyundan bahsederler. Oyunlarda oyunun adaletini sorguladığınız oldu mu? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet oldu tabi ki 1 0 Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl ARAM da biçok kez yaşıyorum ama sihirdar tamamen sizin seçiminiz bi şey yapılmaz 1 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl LoL var mesela. Arada mlbb oynarken de oluyor. 1 0 Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl FIFA mobile internetim iyi çekmesine rağmen oyun donuyor ve rakipten gol yiyorum :( 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet oldu tabi ki
ARAM da biçok kez yaşıyorum ama sihirdar tamamen sizin seçiminiz bi şey yapılmaz
LoL var mesela. Arada mlbb oynarken de oluyor.
FIFA mobile internetim iyi çekmesine rağmen oyun donuyor ve rakipten gol yiyorum :(
Bazen evet
Bazen oluyor.
Evet
Evet oldu.