Oyun yayınları yapan insanların gecesi gündüzüne uymaz. Aile ortamı olan bir yer buna engel olur mu? Sizce bir yayıncı aile evine uyum sağlayabilir mi? Rahat yayın yapmalarını engeller mi?

Oyun yayınları yapan insanların gecesi gündüzüne uymaz. Aile ortamı olan bir yer buna engel olur mu? Sizce bir yayıncı aile evine uyum sağlayabilir mi? Rahat yayın yapmalarını engeller mi?

Aile yaşamını buna engel olacağını sanmıyorum yayın yapacak adam Eşek kadar adamdır odasının kapısını kapatır kulaklığını takar bir zahmet gece yarısı da bağır çağırır yapmasın zaten o zaman aile evinden ziyade bekar evinde dahi sorun yaşayacaktır komşular yüzünden
Bunun bir formülü yok muhtemelen. Aileye bağlı. Bazılarını görüyorum hem ailesiyle yaşıyor hem de annesi veya babası kişinin yayınına dahil oluyor. Bu tarz çok fazla insan var. Ancak bizim ülkemizde yayındayken "kalk kız soğan doğra" tarzında bağırış çağırışlar da duymak mümkün. Yani işin özeti içerisinde bulunduğun ailenin seninle nasıl bir iletişim içerisinde olduğu önemli. Ben de bir süre yayın yaptım, canım sıkılınca hala yapıyorum ve ailemle yaşıyorum ben de. Verdiğim her iki örnek de geçerli benim için ve beni rahatsız etmiyor. Yayındayken annem gelip "ne yiyeceksin?" tarzı şeyler sorabiliyor ben de içerisinde bulunduğum duruma göre ya iletişim kuruyorum kendisiyle ya da kaş göz işareti yapıyorum falan. Yani işin özü bunun sabit bir kuralı yok. Ailenle olan iletişimini en iyi sen biliyorsun.
Bende insanlar meslekleri ne olursa olsun anne babalarından ayrılmamalı... Yaşlı başlı insanlar bir kalp krizi geçirse veya Allah korusun düşüp bir yerlerini kırsa yardımlarına koşacak birileri olmalı... Biz küçükken onlar gençti biz onlara misafirdik, şimdi biz büyüdük onlar yaşlandı, artık onlar bize misafir... Misafirin kıymetini bilmek lazım... 😊
rahat yayın yapamazsın ama kendini ailene göre ayarlayabilirsin uyku düzenin ile ayrıca sadece yayın yapanlardan bahsediyorsan geçerli bu
öyle ferit kemal gibi kişiler için değil çünkü bu insanlar sadece yayın yapmıyorlar
Cevap
21Cevap
Evet olabilir
Aile evinde yayın yapılmaz yahu ne ses eksik olur ne de gürültü. Hadi gece yayın yaptın diyelim: sesini yükselttiğin anda gelir odanı basarlar savaş mı çıktı diye lfkajxlaxjs
Zor kanka ya küfür falan muhabbeti olur bi anda sıkıntı çıkar gece geç saatlere kadar ektif olmak zorundasın sıkıntı çıkarabilirler ama hz. yasuo gibi olursan ailenle farklı 😂
enayi rediii mis misssss
bxvcmnXBNVCömCVNBöm
Gecenin üçünde korku oyunu oynarken jump scare çıktığını ve yan odada annenin babanın uyuduğunu düşün…
hayıı onamass
Ben oyun oynarken mic i sık sık kapatmak durumunda kalıyorum, evde yayın açtığımı düşünsem birde isim zor.
Ev büyük ise onların yattıgı, oturdugu yer senin odana uzak ise yapılabilir ama fazla yayın yapılmaz yani
Kendıne ait odası varsa ve ailesi durumun bilincinde ise yapabılır.
İlla ayrı ev olması gerekmıyor.
Oyun oynarken asabi küfür vs oluyor yayın da yapılmaz rahat olmuyor (denendi) 😅
Yapan oluyor, ama rahatsız etmemeliler. Yayın esnasinda kalk şu çöpü at dememeli😂
Yayıcı infuleancer olduğun ailene söylersen ne sıkıntı olacak sıkıntı yokki
Bende aynı soruyu evli olan bir birey olursa eşinin yanında nasıl yapabilir diye düşünüyorum🤷♀️
Ailene bağlı bir durum bu ailen sana yardımcı olursa olabilir
Aileyle anlaşabilinirse mümkün tabii ki kendi odasında yayınını yapabilir
Normal bir aileyse olabilir tabikide
Diğer türlüsü...😂😂allah korusun , yapma derim
Valla kendi evimi aldım çok şükür. Sırada güzel bir sistem toplayıp yayın açmayı düşünüyorum
Ben denedim imkansız odaya sürekli birileri giriyor
Değil yayın yapmak kendi odanda telefonda arkadaşlarınla bile konuşamazsın
Olması zor ortamda sürekli ses olur.
Olur ama modern bir aile ise
Eski kafalı ata erkil benim ailem gibi ise olmaz
Ortamı varsa yapacak olabilir sadece imkan ve ortam gerek
aile ortamında rahat olamazsın bence ayrı bir evde olsa daha iyi olur
Abim yayıncı uyum saglayamıyoruz. Sinir bozucu.
Vardı öyle yayıncılar 😂
Olabilir ekipman, altyapı vs sağlam olsun yeter
Sana ait odan olmasi lazim
Bence zor olur
Aileye göre değişir.
olabilir neden olmasın bir engel değil ki
Olmaz bence
su bile içemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?