indiriliyor kuruluyor yaziyor sildim yukledim duxelmedi onardim duzelmedi gorev yoneticusunden yaptum ettim duzelmedi oynamayi istiyoryn
lol de aynısını yapuyor lutfen yardim edin
lol de aynısını yapuyor lutfen yardim edin
Bu sorun daha önce başıma gelmemişti maalesef. Belki bilgisayarının özellikleri yetmediği için indirmiyordur. Özellikleri yetiyor mu diye kontrol edebilirsin google'da yazıyor zaten bunlar. Ya da oyunu silip yüklemeyi dene sıkıntı olmayacaksa. Belki biraz zaman alır ama sorunu çözer diye düşünüyorum açıkçası.
Bende de ilk olmuştu bekliyorum bekliyorum kurulum tamamlanmadı falan sonra sildim yeniden başlatıp tekrar indirdim biraz beklemen gerekicek acele etme sonra oynayabilirsin
Cevap
6Cevap
Ekran kartın dx11 desteklemiyor olabılır.
Laptop ise ekran kartı menüsünden harici ekran kartın ne ise onu seç , eskı valorant dosyalarını silip tekrar dene.
Bu dedıklerımı yeterlı alan varsa yap tabi , yeterlı yukleme alanın yoksa bir şeyler silmen gerekıyor
Hata olarak ne veriyor? Hata nedir?
İnternetinde sıkıntı vardır
Aldığın hatayı söyler misin?
Ne gibi hata veriyor onu paylaşır mısın?
Oynarsın ya
oynayamiyorum kac defa sildim yujledim olmuyor
Steam dan yukle
pc sblamin virüs bulasirss kizar
Zaten bulaşmış
nereden anladin?
Oyunu acmamasindan
ee nasil duzelcek
Kolay
wnlat o zaman format mi
Yooo
ok
Yani
Hata tam olarak ne yazabilir misin?
0.1 kb/s gibi bir hata
denedum kendi internetimi bile bagladim olmuyor
nasil yapacagim bilmiyorum..
valonun 64 bit benim 32 ondan mi acaba?
nasil yükselteceğim biliyor musunuz
baktim simdi 64 bit diyor pc sisteminde neden oldugunu anlayamadim simdi:((
peki valoranta benzer bir oyub onerir misiniz boyle oyunlaru seviyorum
Benim severek oynadığım oyunlardan bir tanesi counter strike global yani diğer adıyla csgo ve eğer bu tarz oyunlarda yeniyseniz sizi birazcık aim açısından zorlayabilir başka önerebileceğim bir oyun olursa da eğer zulayı tercih edebilirim tamamiyle türk yapımı bir oyun ve oynanması kolay
cok sagolun mutlaka bakacagin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?