Türkçe dil seçeneği olmayan oyunları oynar mısınız?
#Soojin #Jende
Ben oynarım. PlayStation'da oynadığım bazı oyunlarda yok zaten.

Türkçe dil seçeneği olmayan oyunları oynar mısınız?
#Soojin #Jende
Ben oynarım. PlayStation'da oynadığım bazı oyunlarda yok zaten.

Bence alakası yok, küçücük ülkelere bile dil desteği geliyor, bizde ölüsü ondan çok satar. Firmaların garezi olduğunu düşünüyorum artık. Mesela her oyunda Macarca desteği var, adamların nüfusu 8 milyon, genç nüfusu zaten epey de az.
Cidden ya
Görseldeki açıklama tamamı ile doğru ama abzi şirketler de buna rağmen Türkçe dil desteği de sunuyor. Bu bence gayet hoş bir şey. Soruya gelecek olursak oynuyorum şöyle ki Türkçe yama kuruyorum ve öyle oynuyorum 😅😅, öbür türlü ne denildiğini, ne yapmam gerektiğini anlamıyorum.
Türkçe seçeneği varsa mutlaka oynarım ama yoksa ya İngilizce ya da Japonca (İngilizce seçeneği yok ise). Oyun sevgimize dil sınırı engel olmaz kısacası. Tabii her oyunu anadilimiz gibi oynasak bir başka olurdu. :)
ingilizcem iyi ya o konuda sıkıntı çekmiyorum ama türkçe yaması varsa direkt indirir kurarım, oynadığın oyunun kendi dilinde olması ayrı bi mutlu ediyo.
Aynen
Cevap
26Cevap
Evet sürekli oynuyorum
Oynarım, oynadığım oyunlar İngilizce zaten. ayrıca İngilizce oynamak daha iyi bence.
Zaten Türkçe oyun arayışına giren biri oyun oynayamaz ki yani piyasada Türkçesi olan oyun yok neredeyse 2-3 tane oyun var ancak. Başa sarar sarar sarar onları oynarlar onlara da iyi eğlenceler diyebiliyoruz sadece. ☺️
oynarım
zaten önceden dil desteği mi vardı bütün oyunlar ingilizceydi :)
biz ingilizceyi böyle öğrendik misis bravn :D sit davn pilis
hav ar yu fayn tenks ent yu
Kim öğretmişse mükemmel öğretmiş qsjshwj
:D :D
beden eğitimi öğretmenim :D :D
bizde oyunlardaki görev tablosuna baka baka geliştirdik kendimizi :D
Türkçe dil seçeneği olmadığı zaman Rusça dil seçeneğini seçiyorum.
Rusça biliyorsan ne güzel
Yani eğer Türkçe dil desteği olmayan oyun oynamazsak geriye ya bir oyun kalıyor ya iki
Wild rifti japonca yaptım sesmkasmak zevkli oluyo genshin de oynuyorum o da ing zaten
İyi oyunlar genellikle çinli şirketlerden çıkıyor ve uzun süre dünya çapına satılmıyor. Çinceden başka dil seçeneği yok, sanırım oynamazdım 🙂
Oyun oynadığım zamanlarda oynardım en zoru rusça olandı Prototype oyunu vardı
Oynarım. Çok sağlam dil istiyorsa takılınca bakarım netten ne diyor.
Ruslar her şeyi hallediyor diye biliyorum... :)
Evet. Hangi devirdeyiz, herkesin artık ingilizce bilmesi gerektiğini düşünüyorum...
ingilizceden devam ederim sorun olmuyor benim için
Hikayeli oyunlarda türkçe olmayınca oyunun tadı olmuyor. Hikayeyi anlayamıyorum.
Mecbur oynuyorum. Kaç tane var ki dil desteği olan güzel oyun :)
Önceden türkçe dil seçeneğimi vardı :))
Oynarım benim için sorun olmuyor.🎮
Çoğu oyunda yok zaten 😄 yinede hepsini oynadım çevire çevire
İngilizcemiz var çok şükür djddj
ne güzel
Oynuyorum ama amaçsız oluyor. Fps oyunlari hariç rpg ler falan bir halt anlamıyorum.
Evet, oynarım.
evet oynuyorum
Türkçe alt yazısını indiririm mutlaka
Evet İngilizce biliyorum şükür
Yıllardır oynuyoruz zaten
Olsa dahi İngilizce oynamak daha iyi
Zorunda olmadıkça oynamam
Evet oynarım
Oynarım
Oynanır
Evet
Oynarım.