Merhaba, bazı oyunların Türkçe yamaları olmuyor ve oyun zorlaşıyor hele ki kompakt ve zor arayüzü olan bir oyunda anlaşılmaz ise oyundan keyif almanın önüne geçiyor. Peki siz oynar mısınız? Yoksa dil desteği olmazsa oynamam diyenlerden misiniz?
Türkçe dil desteği olmayan oyunları oynar mısınız?
Türkçe dil desteği olmaz ise alışmak öğrenmek biraz daha zaman isteyen bir iş. Ancak benim için engel değil. Oynayacağım türden bir oyun ise oyuna başlarım ve devam da ederim.
Çok güzel soru. Türkçe dil desteği ile hiç oyun oynamıyorum. İngilizcemi bile oyun oynarken az çok geliştirdim. Oyunların bir faydalı tarafı da bu bence. 11 senedir Knight Online oyuncusuyum hep ingilizce olarak oynadım. Türkçe oynayan aekadaşım vardı bu ne lan diyip garip gelmişti. 🎮😂
Merhaba, İngilizcem çok iyi olmasa da bazen kendim ingilizce yaparım oynadığım oyunu biraz da olsa geliştirebilmek için. Yani diyeceğim o ki oyunun dili çok da önemli değil içeriği önemli asıl olay bu.
İngilizce artık yabancı dilden sayılmıyor. Arayüz dili benim için bir şey değiştirmez. Ama Valorant’da ki gibi Türkçe dublaj çalışması varsa ekstradan tercih sebebi olur.
Valla Türkçe desteği olsa bile oyunları İngilizce oynuyorum çünkü Google translate gibi çeviri yapıyolar oyunlara. Bir tek Wild Rift Türkçe oynamıştım onun seslendirmeleri güzeldi. Mesela mobile legends Türkçe seslendirmeleri tam bir facia.