ne bileyim level kasarak, item düşürerek ya da hesap satarak falan. Oyunlardan para kazanmak istiyorum. Oyunlardan nasıl para kazanılır?

ne bileyim level kasarak, item düşürerek ya da hesap satarak falan. Oyunlardan para kazanmak istiyorum. Oyunlardan nasıl para kazanılır?

Oyunlarda birçok şekilde para kazanabilme yöntemi var. Hangi oyunlarda, nasıl para kazanabileceğinizi anlatacağım. Bu oyunlar daha önce benim de para kazandığım oyunlar. Hadi başlayalım. :)

Fortnite'de para kazanmak için bildiğim 3 yolu var. Onlar da şöyle;

Metin2 şu an özellikle Y kuşağının gençliğinde para kazandığı ve senelerini heba ettiği oyun diyebiliriz. Metin2'de para kazanmanın yöntemleri şunlar;
TR orijinal serverinde daha çok hesap satılıyor ancak PVP serverlerde, yeni açılmış aşırı hit bir serverde birçok kez item ve yang satabilirsiniz. Bu satışlar oyun için aracı sitelerden (GameSatis, İtemci, Kabasakal) gibi yerlerden yapılabilir.

Pubg'de ise para kazanmanın yolu şunlardan geçiyor;
Pubg'de para kazanmanın tek yolu hesabını satmak aslında çünkü elo boost o kadar değerli değil. Hesap satma işlemi yukarıda Metin2'de örneğini verdiğim siteler aracılığı ile yapılabilir. Hesaplar baya değerli. Örneğin 4 level buz diyarı olan bir hesap 2.000 TL fiyatla satılabiliyor.
Elo boost ise reklamla olabilecek bir şey. Örneğin, çok iyi oynuyorsunuzdur ve insanlara boost yapabilirsiniz. Mesela altın liginde biri as ligine kastırmak isteyebilir. Bu da genelde 100 TL gibi rakamlara yapılabiliyor ama müşterisi zor bulunur.

Team Fortress 2'de para kazanmanın yolu da item satmaktır. Oyun içi değerli eşyalarınızı gerçek paraya çevirebiliyorsunuz. Steam pazarında ya da forumlarda satılabiliyor. Müşteri bulduktan sonra gerisi kolay. Pazar ağı da fazlasıyla geniş.

CS:GO item satış ağında neredeyse en yükseklerde bir oyun. Oyun içi kasa açarak ya da değerli item çıkartarak satış yapabiliyorsunuz. Burada biraz da akılcılık üstün seviyede oluyor.
Örneğin bir itemi ucuzdan alıp daha sonra daha pahalıya satabiliyorsunuz. Değerli itemleri de kasa açarak çıkartabilirsiniz ancak şans faktörü büyük rol oynuyor.

Dota 2 para kazanmak için çok uygun bir oyun değil çünkü pek satışı yok ancak yine de birkaç yolu var. Dota 2'de nasıl para kazanılır?

Call of Duty'de para kazanma işi de aslında Pubg ve türevi oyunlarla aynı diyebiliriz. Bunun yolları;
Bunun dışında para kazanabilecek pek alanı bulunmuyor.

Oyun içi parayı dolara çevirebileceğiniz ve dolar kazanabileceğiniz güzel bir oyun. Oyunda bir imparatorluk kuruyorsunuz ve onu geliştirmeye çalışıyorsunuz. "Mars Doları" adında oyun para birimine sahip.
Toplam 300.000 Mars Doları biriktirirseniz 20 Dolar ile takas edebiliyor ve gerçek para kazanabiliyorsunuz.

Mobile Legends üzerinden para kazanmanın da tek yolu hesap satmaktır. Herhangi bir oyun hesap satışı sitesinden yapılabilir. Hesap bilgileri verilerek para kazanılır. Hesap büyüterek para kazanmak mümkün.
Oyun oynayarak para kazanmanın yollarını biraz söyledim ancak üzerinden geçecek olursak,
Genelde tüm oyunlarda hepsini yaparak para kazanamazsınız. Bazı oyunlarda bazı seçenekler mümkün oluyor maalesef.
Kripto para şu an gündemimizde aşırı revaçta olan bir şey. Oyunlardan da kripto para kazanmak mümkün. Kripto para kazanabileceğiniz oyunları sıralıyorum.
Bu oyunlar kripto para kazanabileceğiniz oyunlar. Önce başlayacağınız oyuna karar vermeli ve sonra da oyunu tüm detaylarıyla öğrenmeniz gerek.
İyi kazançlar :)
Öncelikle bazıları aşağıda örnekler vermiş ama, bunun daha detaylı ve basit yöntemleri de var okuyacak isen anlatayım, öncelikle bir oyunda gelişmek o kadar kolay değildir elin yatkın olmalı, ve hangi oyunu da seçeceğini bilmelisin, aşağıda fortnite gibi oyunları önermiş birileri ama o senin sandığın şey değil, riskli yani olmayabilir, oyunlardan en hızlı kolay para kazanma yöntemi item veya oyun parası hesap gibi şeyleri satmak, he diyorsun ben bir oyuna adayacağım e sporcu falan olacağım turnuvalar falan o işi daha zor kısmı, neyse gelelim sadede, kendine roblox pet sim x veya dediğim gibi gelişilmesi kolay olan ama içindeki itemlerin değer ettiği 1 oyun seçip, onu sabah 12 de başlayıp günlük 5 - 6 saat oynayarak gelişmen lazım, ayrıca satış yapmak için de gerekli sosyal medya site veya fan sayfaları gibi yerlerde kolay satış yapılıyor, ben sana söylemem gerekeni söyledim artık gerisi sana kalmış, kendini içinde gerçek para ile item satışı falan dönen bir oyuna ada derim, eğer iyi bir oyuncu isen 1 ayda sabah akşam o oyunu oynayarak iyi gelirler elde edebilirsin.
Oyunlardan yayın yaparak falan da para kazanabilirsin ama biraz daha emek ister sanırım. Hangi oyun hesabını satsan daha çok para kazanabilirsin bilmiyorum ama para kazanacağın oyunu bulduktan sonra prime gaming ile yardım alabilirsin.
Hesap satarak pubg de steam cs go gta5 gibi oyunlar en fazla item level olarak da aynı şekilde ama ben böyle şeyleri yararlı bulmuyorum bazılarına güvenince hesabını başka birisine daha kakalamayı düşünürler
Cevap
23Cevap
Fortnite, Pugb, Team Fortress 2
Selam bende sizin gibi oyun oynayarak para kazandıran uygulamalar arıyordum ve buldum içerisinde bir çok oyunlar var slot oyunları av oyunları hada birçok oyunlar var ben tatlı balık avını oynuyorum ve çok güzel kazançlar alıyorum ister yatırım yap ister günlük verilen 4 coins ile oyna minumum 100 maksimum 1600 çekim var günlük çekim limiti 3 kere istersen 1600x34800 çek tavsiyem ufak miktarla oynarsan paranı yükseltmen için ilk olarak küçük avlardan başla mesela küçük balıkları avla derim link atıyorum herkese tavsiyem kesinlikle para kazandıran bir uygulama herkese bol şans...
Link ekleyemiyorum yeni üye oldum için isteyen olursa bir şekilde yardımcı olamaya çalışırım
Bana yazabilir misin rica etsem üye oldum iletişime geçebilmek için
CS:GO, prime hesabın varsa item düşürebilirsin ve çok değerli itemleri var. Sonra da onu bynogame ya da benzer bir üzerinden biraz komisyon ödeyerek, gerçek paraya çevirebilirsin.
Cs go oynayarak para kazanabilirsin ama sadece steam üzerinden bir şey alabilirsin ya da arkadaşın varsa ona para karşılığı oyun gönderebilirsin şu an sadece cs go envanterim 450 500tl para ediyor
Popüler para" rel="ugc" target="_blank">https://universitenitanit. com/makale/oku/en-iyi-para-kazandiran-oyunlar">para kazandıran mobil oyunlar arasında Clash of Clans, Candy Crush Saga, Pokémon Go, Farmville 2, Game of War ve Mobile Strike gibi oyunlar bulunmaktadır. Ücreetsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunlarda oyun içi satın almalar ile para kazanılabilir. Ayrıca, bu oyunların bazılarında reklamları izleyerek de para kazanabilirsiniz.
Call of duty mobile da Ön kayıt yapılan ilk hesaplardan birisi olan 150 level veteran lll hesabım var satamıyorum yani bu piyasada para kazanmak biraz zor
roblox da oyun yapıp iste yapımcı olursan baya iyi parası var
Mt2, iyi oynuyorsan valo espor filan baya kazanırsın
Legend online hesap kas lvl alma 40 lvl geçme en kötü hesap 2 3 bin
Bu konuda onalrca oyun söyleyebilirim.
sayfa uzayıp gider. istersen iki kaynak atayım göz gezdir.
1-
2-
Bana yazabilir misin rica etsem çok ihtiyacım varda ben yazamıyorum yeniyim diye
Knight online oynuyarak para kazana bilirsin. İstersen farm yaparak istersen pazarcılık yaprak. En çabuk paraya çevrilen oyundur. Tabi emeksiz bişey olmaz
Kendim yaptığım için biliyorum en tatlı kâr knight online da sabır ve şans ile ev aldıracak paralar kazandırıyor
Güncel para kazanabileceğiniz oyunların listesi burada var:
Bana yazabilir misiniz rica etsem yeni üyeyim de yazamıyorum ben
Para kazandıran oyunlar ile aylık ciddi miktar kazanabilir önemli olan oyun oynamayı sevmek. :)
Slot oyna para kazan oyunlardan para kazanman çok zor
slot oyunları tamamen d*landırıcılık. https://www.onlinegirisim.co/
Valorant ve lol
Lost Ark. Şu zamanda para kazandığım tek oyun.
Bir ara Pubg cok izlemiyordu :)
Oyun videosu çekip youtubea yükle anca öyle
halay , damat , çiftetelli...
bilgilenmek istiyorsan bana mesaj at.
Ben istiyorum yazar mısınız bana benim levelim yetmiyor
Metin2 ve knıght mobil var deneyebilirsin
Bilmiyorum
Metin 2
Csde kasa düşüre düşüre
Metin2 mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?