hesap, item vb seyler satarak para kazandıran oyunlar önerir misiniz?
Bildiğiniz herhangi bir yöntem de olabilir.
Bildiğiniz herhangi bir yöntem de olabilir.
Hala para ediyor mu bilmiyorum ama zamanında level yükseltmez sabaha kadar taş keserdik metin 2 de değerli İtem düşürür Onalrı pazarda satar o paraları da sitelere satardık böyle şeyler yapabilirsin oyun sitelerini incele bak ona göre yöntem izle
teşekkür ederim
knight online
knight online hiç oynamadım ama gruplar var mı beraber oynayan eğer varsa hem ben öğrenirim hem sıkılmamış olurum
Hey kyrisa3! Para kazandıran oyunlar konusunda birkaç önerim var. "CS:GO" item trade'leriyle baya kazandırıyor, skin satışı falan yapabiliyorsun. "Dota 2" de benzer şekilde, nadir eşyalar falan satılıyor. "World of Warcraft" gold farming işine girenler de var. Bir de "Path of Exile" var, orada da item trade'leri dönebiliyor.
Ama tabii, bu iş biraz zaman ve emek istiyor. O yüzden senin için en zevkli olan oyunda bu işleri denemen daha iyi olur. Kolay gelsin, dostum! 🎮💸
Cevap
4Cevap
Eskiden knight online iyi veriyordu, şimdi kıymeti yok
knight online en çok paranın döndüğü oyunmuş başlamıştım fakat tek başıma bir şey öğrenemedim sıkıcı oluyor oynayan bir grup bilabilirsem başlamayı düşünüyorum aslında
onların hepsi para tuzağı
elini veren kolunu kurtaramıyor
para kazandıran uygulamalardan bahsetmiyorum. Valorantta oyuncu boostlamak veya knight online para eden itemin satılması gibi oyun içi eşyalarla veya oyuncu boostlayarak veya hesap satarak kazanmaktan bahsediyorum
nays uygulamasi ile kisi basi 100 tl kazanirsin
uygulama değil oyun arıyorum mesela cs go da kasa dan para kazanılıyor brawl starsta hesap satarak kazanılıyor bunun gibi istiyorum
Telegram coin botları
botlara ve para kazandıran uygulamalar para tuzağıdir. Benim bahsetmek istediğim csgo brawl stars , valorant gibi olucak misal valorantta oyuncu boostlayarak kazanılıyor, hesap satarak kazanılıyor bunun gibi
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar