Gamer Vereyim mi bilgileri acil? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ekrana boyle guzel bir kiz cikti bilgilerimi istiyo vereyim mi Vereyim mi bilgileri acil? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Benim buna tepkimhttps://m.youtube.com/watch?v=1ds6UlTMb9g 0 10 Yorumla Soran +1 yıl KESINLIKLE Yorumla kafkefsago +1 yıl Karşılık olarak sev oluyor muyuz peki 👉👈 Yorumla kafkefsago +1 yıl *sev Yorumla kafkefsago +1 yıl Düzeltme KS w yaziyom işte Yorumla Soran +1 yıl 👉👈🥺 Yorumla kafkefsago +1 yıl Senle değil bu arada yeni aklıma geldi o anlamı da olduğu dkdkdkdk, kredi kartı bilgisini isteyen prenses ile 👉👈 Yorumla Soran +1 yıl anladim orasini hahahsjshssha Yorumla kafkefsago +1 yıl Ahahah bı an senden 👉👈🥺 bu emoyu alınca dedim yanlış anlaşıldım herhalde dkdksks. Sordun mu güzelliğe istemeye gelelim mi haftaya 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl yok bu 👉👈🥺 anime kizinin dedigiydi Yorumla kafkefsago +1 yıl Heee, UwU 🥺👉👈. Senpai bak evi de üstüne yaparım 👉👈 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Adblockerlar gibi Animeblock, weeblock eklentileri çıkması lazım artık. Weeb içeriklerinden gına geldi, kusacam artık. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl bakma madem Yorumla Clairvoyante +1 yıl Mümkün değil ki? Burada bile sorulan soruların 10 da birinde anime resimleri dolu. Yorumla Soran +1 yıl goz senin gozun ne demek mumkun degil Yorumla Clairvoyante +1 yıl İnternette weeb oranı o kadar fazla ki kaçmak mümkün değil. Gözle alakası yok. Yorumla Soran +1 yıl fazla ama elin ve cihazin senin kontrolun altinda, gordugun anda gececeksin zor degil pek Yorumla Clairvoyante +1 yıl Genelde öyle yapıyorum, bu sefer dayanamadım yazdım o kadar. Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ben olsam düşünmezdim belki kredi kartı borcumu öderler halime acıyıp 0 18 Yorumla Soran +1 yıl abi senin karti vereyim istersen soyle sen bana ileteyim ben kendisine Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Direkt benimle iletişime geçsin gözümle görmem lazım güzelliğini Yorumla Soran +1 yıl abi dur soruyorum hemen Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Sor bakiyim karşim Yorumla Soran +1 yıl ya ben b-biraz u-utangaciimmm 👉👈🥺 diyo abi Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Ben daha utangaçmışım öyle söyle Yorumla Soran +1 yıl abi japonca konusmaya basladi bu nya nya bir seyler diyo ne diyeyim Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Aynısını söyle Yorumla Soran +1 yıl abi fotografi gitti ya Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Ulan yine kitleyemedik kimseye kredi kartını elimizde patladı neyse gidip sigara içeyim Yorumla Soran +1 yıl benim yerime de yak abi Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Sen içme kendi yerine de içirme zararlı kardeş zararlı Yorumla Soran +1 yıl param olsa icicem abi Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Bizde parayla içmiyoruz ki asfalt eritiyoruz belediye zaten her sene ‘yol’unu bulmak için çalışmasını yapıyor ortalama 1 metrekare asfalt 1 ay gidiyor ince sararsan Yorumla Soran +1 yıl vay be oluyo mu oyle Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Oluyormuş Yorumla Soran +1 yıl denerim abi sagol Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Ne demek abim Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Daha güzel karı yok muydu lan, ona verirdin bununla heba etme 0 0 Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ver kanka da ondan sonra kartın üzerinden karnını doyursunlar acıkmışlardır :D 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Verme, verme sakin ol. :D 0 0 Yorumla
26042022 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl sizler varken dolandırıcılar aç kalmaz 😅 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Benim buna tepkim
https://m.youtube.com/watch?v=1ds6UlTMb9gKESINLIKLE
Karşılık olarak sev oluyor muyuz peki 👉👈
*sev
Düzeltme KS w yaziyom işte
👉👈🥺
Senle değil bu arada yeni aklıma geldi o anlamı da olduğu dkdkdkdk, kredi kartı bilgisini isteyen prenses ile 👉👈
anladim orasini hahahsjshssha
Ahahah bı an senden 👉👈🥺 bu emoyu alınca dedim yanlış anlaşıldım herhalde dkdksks. Sordun mu güzelliğe istemeye gelelim mi haftaya 🤣🤣🤣
yok bu 👉👈🥺 anime kizinin dedigiydi
Heee, UwU 🥺👉👈. Senpai bak evi de üstüne yaparım 👉👈
Adblockerlar gibi Animeblock, weeblock eklentileri çıkması lazım artık. Weeb içeriklerinden gına geldi, kusacam artık.
bakma madem
Mümkün değil ki? Burada bile sorulan soruların 10 da birinde anime resimleri dolu.
goz senin gozun ne demek mumkun degil
İnternette weeb oranı o kadar fazla ki kaçmak mümkün değil. Gözle alakası yok.
fazla ama elin ve cihazin senin kontrolun altinda, gordugun anda gececeksin zor degil pek
Genelde öyle yapıyorum, bu sefer dayanamadım yazdım o kadar.
Ben olsam düşünmezdim belki kredi kartı borcumu öderler halime acıyıp
abi senin karti vereyim istersen soyle sen bana ileteyim ben kendisine
Direkt benimle iletişime geçsin gözümle görmem lazım güzelliğini
abi dur soruyorum hemen
Sor bakiyim karşim
ya ben b-biraz u-utangaciimmm 👉👈🥺 diyo abi
Ben daha utangaçmışım öyle söyle
abi japonca konusmaya basladi bu nya nya bir seyler diyo ne diyeyim
Aynısını söyle
abi fotografi gitti ya
Ulan yine kitleyemedik kimseye kredi kartını elimizde patladı neyse gidip sigara içeyim
benim yerime de yak abi
Sen içme kendi yerine de içirme zararlı kardeş zararlı
param olsa icicem abi
Bizde parayla içmiyoruz ki asfalt eritiyoruz belediye zaten her sene ‘yol’unu bulmak için çalışmasını yapıyor ortalama 1 metrekare asfalt 1 ay gidiyor ince sararsan
vay be oluyo mu oyle
Oluyormuş
denerim abi sagol
Ne demek abim
Daha güzel karı yok muydu lan, ona verirdin bununla heba etme
ver kanka da ondan sonra kartın üzerinden karnını doyursunlar acıkmışlardır :D
Verme, verme sakin ol. :D
Evet ver tabi ki bu da soru mu?
sizler varken dolandırıcılar aç kalmaz 😅
Verme
Ver gitsin
Dolandıracak değil ya