Eğitim & Kariyer Lütfen bilgisi olanlar bilgi verebilirmi acilen? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sözlüm van 6. Hudut tugayı lojistik destek komutanlığında uzun dönem askerlik yapıcak acaba orada eğitim alan askerlik yapan varsa bilgi verebilir mi nasıl bir yer çok merak ediyorum lütfen yardımcı olun Güncellemeler+1 yıl Lostik olunca ne anlama geliyor? Lütfen bilgisi olanlar bilgi verebilirmi acilen? Cevapla Eğitim Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
OzgeHakymz Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 86% +1 yıl sıkebılırler ama zamanı durduramazlar 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun ya Yorumla SpartacusAmir +1 yıl Askerlik yaptın mı lan sen 😂😂 Yorumla SpartacusAmir +1 yıl Bu kelime çok kullanılır askerde Yorumla OzgeHakymz +1 yıl @SpartacusAmir Nişanlım askerde hahahaf Yorumla Soran +1 yıl Nerde? Yorumla OzgeHakymz +1 yıl g. antep Yorumla
Pelinsugibisu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl googleden bilgi bulabilrsn 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Googlede pek bilgi yok olsa sormadım zaman Yorumla
BountyKiller Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Bişey olmaz lojistik se 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Lojistik olunca ne anlama geliyor bilginiz var mı? Yorumla BountyKiller +1 yıl Ne mezunu mesleğiyle alakalı bir iş yapar orda Yorumla Soran +1 yıl Kabin be hava hizmetleri mezunu Yorumla BountyKiller +1 yıl Ona yakın bir iş verirler eline silah alıp çalışacak hali yok ya Yorumla Soran +1 yıl Tamam çok teşekkür ederim Yorumla
SpartacusAmir Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Birşey olmaz 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bilgin var mı acaba nasıl bir yer oluğu hakkında Yorumla SpartacusAmir +1 yıl Hudut taburunda sonuçta sıkıntı yok o dua etsin karakola düşmesin hudut karakollari kötü oluyor Kaan alırlar adamdan Yorumla Soran +1 yıl Komutanlık iyimi yani lojistik birde Yorumla SpartacusAmir +1 yıl Ne komutanı ya Yorumla SpartacusAmir +1 yıl Yedek subay olarak mı gitti Yorumla Soran +1 yıl Hayır van 6. Hudut tugayı lojistik destek komutanlığına gitti Yorumla SpartacusAmir +1 yıl Yaa birşey olmaz ne olacak tugayda sonuçta sıkıntı çekmez Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl lostik değil lojistik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah aşkına düşündüğün bumu ya düzeltin çok önemliydi çok zekisin
Gizli Üye (25-29) +1 yıl korkma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi bir yermi bilgin var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl malesef Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sıkebılırler ama zamanı durduramazlar
Ne diyorsun ya
Askerlik yaptın mı lan sen 😂😂
Bu kelime çok kullanılır askerde
@SpartacusAmir Nişanlım askerde hahahaf
Nerde?
g. antep
googleden bilgi bulabilrsn
Googlede pek bilgi yok olsa sormadım zaman
Bişey olmaz lojistik se
Lojistik olunca ne anlama geliyor bilginiz var mı?
Ne mezunu mesleğiyle alakalı bir iş yapar orda
Kabin be hava hizmetleri mezunu
Ona yakın bir iş verirler eline silah alıp çalışacak hali yok ya
Tamam çok teşekkür ederim
Birşey olmaz
Bilgin var mı acaba nasıl bir yer oluğu hakkında
Hudut taburunda sonuçta sıkıntı yok o dua etsin karakola düşmesin hudut karakollari kötü oluyor Kaan alırlar adamdan
Komutanlık iyimi yani lojistik birde
Ne komutanı ya
Yedek subay olarak mı gitti
Hayır van 6. Hudut tugayı lojistik destek komutanlığına gitti
Yaa birşey olmaz ne olacak tugayda sonuçta sıkıntı çekmez
Tamam teşekkürler
lostik değil lojistik
Allah aşkına düşündüğün bumu ya düzeltin çok önemliydi çok zekisin
korkma
İyi bir yermi bilgin var mı?
malesef