+1 yılKonuşup burada yazdığın gibi konuş.
Tirda yaptıklarını evin içinde neden yapmıyor? Birlikte zaman geçirmenin ilişkiniz için iyi olduğunu söyleyin
Bazen erkeklerin kafası basmıyor
Anlat anlat yine aynı
Güncelemedeki yorumunda ise çok haklısın.
Bende ayrıldım, ama asla aldatma ve ya şiddet yoksa boşanmayı önermem. Hele arada çocuk varsa 40 kere düşünmen gerek. Cidden evliliğin kıymeti kalmadı
Olanda zavallı çocuklara oluyor.
Kısmen bir parçaları eksik büyüyor.
Ben bilirim, ayrı olan benim asla önermem.
Çocuklar çok sıkıntı yaşıyor okulda, her yerde.
Aynı orada yazdığın gibi düşünüyorum.
Ne kolay boşa diyorlar. Çok sinir oluyorum.
Çoğu zaten 25 altı, evlilikten anladıkları yok. Doğru düz tecrübesi olmayınca öyle oluyor işte galiba. ya da beyinler değişik çalışıyor03 Yorumla- +1 yıl
tek katılmadığım kısım 25 yaş altı zira 25 yaş üstündekiler genelde aldat diyor daha kötüsünü yani
- +1 yıl
Öyle, doğru..
Saten onlarada aklım almıyor.
Diyorum ya insanlar belirli ilerdeki yaşlarda olgunlaşiyorlar.
Saçma sapan yorumlar bırakıyorlar.
Hayata dahi bir fikirleri yok
Önüne gelen yorum yazıyor. ya da konu sahibinin dediği gibiler.
Ben internet ortamını çok tehlikeli buluyorum
Bazı insanlar ciddi ciddi etkileniyor
- +1 yıl
Bende onlardan biriyim hayatımda görmediğim sosyopatik dejenere insanları burada gördüm insan olduğum için kendimden utandım bunlarla aynı ırk mıyım diye
En İyi Cevaplar
Benimkide işten geldikten sonra yemek yiyip ya dışarı çıkalım diyor, ya da gidip bilgisayara oturuyor 4 5 saat bilgisayar başında. Haftalık tatilinde dışarı çıkıp plan yapmazsak zaten Bi tek yemeğe, lavaboya kalkıyor sinir oluyorum, o yüzden evlenicek olan arkadaşlarıma eşimin yanında evinize İnternet bilgisayar almayın sorun yaşarsınız diyip tepkimi belli ediyorum bozuluyor hemen ama yapacak bir şey yok bende bozuluyorum.
14 Yorumla- +1 yıl
Yok canım oyun için eşimden boşanacak değilim ikimizde birbirimizi çok seviyoruz bana karşı ilgisizde değil ben bırak bilgisayarı dışarı çıkalım veya birşeyler yapalım dediğimde bırakıyor, şu an çocuğumuzda yok Bi zaman sonra yapacak bir şey kalmayınca o da oyuna sarıyor, çocuk olsa ve yapsa buna daha çok tepki veririm ama o zamanda oynamaz gibi düşünüyorum. insanlara boşan demek kolay geliyor o yüzden o tarz yorumları çokta aldırış etmemek gerek.
+1 yıleşine demiyor musun yol kenarında otostop cektım benı almayacak mısın dıye?
senin arizona kertenkelesi bilir yol kenarından otostopcuları arkada yatak var zaten ordan olaya gir ilgisini mesleği ile üstüne çek .
biz mi öğretelim bunları sana.
00 Yorumla
+1 yılBöyle insanları anlamıyorum insan eşi ile sohbet muhabbet eder olmadı bal başa dizi vs izler oda olmadı çocuk gibi oynar
Zaman su gibi akıyor ömür geçiyor sen gel evde oyun oyna bence hafta sonu luna parka götür elinden tutda04 Yorumla- +1 yıl
Bu güzel bir şey de ama evde oyun oynamak çocukça evli erkek eşin sonuçta ya da adama çocuk ver
- +1 yıl
Banane kardeşim isterseniz at koşturun evinde içinde at sizin avrat sizin bize söz düşmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yapacak bir şey yok adam sürsün işte
00 Yorumla- Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSeven erkek böyle yapmaz. yazık acıyorum şöyle ilgi görmediği halde eşlerini savunan insanları
00 Yorumla Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Eşini karşına al açık açık konuş onu özlediğinden, onunla baş başa zaman geçirmek istediğinden bahset zaten sen net olursan o da sana anlayışla yaklaşır.
00 Yorumla
+1 yılSibel hanım eşin tır şoförüyse akşama kadar çalışır birde uzun yola gider eşine vakit bile ayıramayabilir ilgilenemeyebilir psikolojik olarak evdede tır sürmeye kalkabilir yanına gitsen bile belki tır sürüyom diye kabul etmeyebilir
00 YorumlaHoş görülü ve anlayışlı ol, bak kendin yazmışsın... Zor bjr durum ama onu yavaş yavaş soğutmaya bak oyundan, konuş mesela haftada belli gün oynasın, bir gün durup diğer gün olabilir
00 YorumlaBar pavyon kahve alışkanlıklarından iyi. Tamam seni sinir ediyor ama ya bide kahveye gitse gece 12 ye kadar.
02 Yorumla
+1 yılBu onun düzeneğiyse efsane düzenek kurmuş :D Karışma oynasın adam. Ben de evlenirsem böyle yapacam :D
01 Yorumla
+1 yıloyun yüzünden ilgisiz kocdan mı bahsediyosun? yoksa ilgili ama kendine kalan zamanda oyundan başka bişey bilmeyen kocadan mı
010 Yorumla- +1 yıl
gel film izleyelim dediğinde yükü bıraktıktan sonra geliyor mu peki :D
- +1 yıl
seninle ilgilenmek de istiyor diyebiliriz o zaman :D oyun, senden kaçış değil aslında, vazgeçemediği bi alışkanlık
- +1 yıl
vala tır oyununu ben de severim ama günlük hayatta sürsem oyunda sürmezdim. oyun sanal alem. yapamadıklarını yapacaksın orada :D ama seninki pek hayal sevmiyor sanırım. çok gerçekçi yaşıyor :D sana da hayal kurdurtmuyor :D
- +1 yıl
e tamam aynı ben :D farkımız ben şu an direksiyon sallamıyorum :D bak bunlarda sıkıntı yok. tek sıkıntısı oyunda geçirdiği sürenin fazla olması. siz 5 yıllık evliliği devirdiniz mi yoksa :D
- +1 yıl
bizim kadar varmışsınız. adam artık monotonlaştırmış sizin evliliği :)
+1 yılOyun oynarken git kucagina otur kaldir bi kac sefer yap belki bıkarda seninle ilgilenir😂
12 Yorumla- +1 yıl
Bacım ne diyisen ya sanada iyilik yarami adam bagimli olmus işine 😂
Sevgili flort zamanlarinda bi konuya daha kolay yonlendirebiliyordun heralde. Simdi de almis cebine koymuş diye işin baya zor olacak.
02 Yorumla- Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAhahaha 😅😅, kusura bakma bu kadarı da fazla ama. Resmen işine aşık herhalde adam. Şikayetçi olduğunu belirtmek tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılence eşinle konusmalıısn. Oyunun konsolunu biriine hediye etsin ve evde en azından sana vakit ayırsın.
00 Yorumla
+1 yılYükü bırakıp geliyorum 😂😂burdaki güldüğüm ender trol sorular arasına koyuyorum bunu
02 Yorumla- +1 yıl
Keşke trol olsaydı o zaman. Eve iş getirme de
+1 yılkesin tır da seviştiniz siz :D :D :D
bu kadar tır seven bir adam dan başka bir fantezi beklemiyorum çünkü00 Yorumla
+1 yılKırarım ben o bilgisayarı bu ne hadsizlik, eşim ilgi göstermezse ne halta yarar
04 Yorumla- +1 yıl
Hahah bir de şu kısma güldüm, sen yanıma gel diyince yükü bırakıp gelirim diyormuş :D :D o kadar kendini kaptırmış ki
- +1 yıl
@DreamGhosters evet benim 🥺
+1 yılSenle hiç ilgilenmiyorsa konuşun devam ederse ayrılın oyyn oynamak içinmi evlenmiş
02 Yorumla- +1 yıl
Sen abartıyon ızaman ben bile sevgilşme diyom evlenmeden daha simdiden ben hayatım oyynla geçti ben evlenşncede bırakmıcam seni ihmal etmem ama oyynyda bırakmıcam dedim 1-2 saat oynar adam
+1 yılMesleğine bu kadar aşık bir insan görmemiştim shdhdhdhdh
Allah yardımcın olsun02 Yorumla- +1 yıl
Şu direksiyon setini kocan işteyken ucuz yollu sat bana da lazım. Sorun hallolsun shdhdhd
Bence çok zevkli karışma ona sana yeteri ilgiyi gösteriyorsa onunda kedne ayıracak zamanı olmalı
02 Yorumla
+1 yılbuda bi tutku demek ki. ama insan eşini de böyle ihmal etmemeli
04 Yorumla- +1 yıl
demek ki sıkılmıyor akşama kadar. mesela ben ofiste çalışıyorum. akşam eve gelince, evdeki bilgisayarın yanında bile geçmiyorum :)
- +1 yıl
Çocukluktan gelen bir olay bu. Evimizde eşimin çocukluk resimleri var, hep tır içinde filan. Biraz aşık yani tırlara. Kullandığı tır misal modifiyeli. Sürekli süsler vs bişey yapar. Tırın içine girerken bile ayakkabısını çıkarıp giriyor. Başlarda garipsedim ama alıştım artık 😂
- +1 yıl
normalde zaten tıra ayakkabı ile girilmez. çünkü orası bir yaşam alanı... uzun yol yapanlar günlerce o alanda yaşıyorlar. temiz olmalı elbette. bende yaptım bi ara o işi. ama öyle modifiye süs filan yapanları iyi bilirim. onlar resmen aşlk bağlılar tırlara. Olsun, çapkınlık yapacağına, tıra bağlı olsun :) dimi.
Wayy güzel oyun he, yalnız bunu bu şekilde trol sormasaydın bu kadar etkileşim almazdı 😄😅
00 Yorumla
+1 yılAdam sadece meslek olarak değil hayat olarak benimsemiş bunu. :D
00 Yorumlabağımlılık yapmış bu konuyu onunla konuş empati yapmasını sağla
00 Yorumlasonra da gelip seni sürmesini bekleme artık adam full mesai yapıo :D
00 Yorumlaişkolik ev erkeği :)
adam gece, gündüz işinin başında.00 Yorumlaİşin cok zor kendine göre bir yaşam kur böyle devam ederse yorulursun
00 Yorumla
+1 yılETS2 candır en sevdigim oyun tabi biz de direksiyon yok malum fiyatlardan dolayı
00 Yorumla
+1 yılkanka gündüz tır akşam da başka bir şey sürmeli ama demek ki anlamıyor idrak edememiş.
00 Yorumla
+1 yılEvine iş getirmesi yanlış. Telefona yükleyip dışarda oynasa bari
00 YorumlaSende yol kenarında dur belki tira senide alır 😂😂
00 Yorumla
+1 yıl😄 en kötü gününüz böyle olsun valla. Eşin mesleğinin hakkını fazlasıyla veriyor
00 Yorumla
+1 yılgerçekte hiç gitmediği şehirlere ülkelere oyunda gidip görmüş oluyor işte :D
00 YorumlaYapman gereken şey basit, ceza vereceksin. 😅
00 Yorumla
+1 yılkoca bulduğuna şükret
ananın dırdırını dinliyor oolacaktın!00 Yorumla
+1 yılAdam yükü bıraksın gelecek zaten lslfksldkf otur yanına bi birada sen aç kanka lskfksl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTircilar böyle ama evde oyun oynaması da hoş değil çocuklar falan olunca stress yorgunluktan buna izin vermezsin şimdi hayat size güzel
10 Yorumla
+1 yılİyi bari akşam gelebiliyor. Uzun yol şöförü değilmiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunları evlenmeden önce konuşacaktın.
Tek çare boşanmak için
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman böyle sürünmeye devam ninecim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTırını garaja çektir iki direksiyonuda eline ver anladın sen, aseksüel takılırsan karşındaki başka işlere yönelir
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBelkide kendisi aseksüeldir bilemiyorum, tut yatağa at
Gizli Üye(36-45)+1 yılhahahah bıkmıyormu adam işini severek yapıyor demekki :)))
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)) sende arada otostop yapıp yolda yanına bin bari :D
Cevap sahibi+1 yılİşte bende moda uygun olsun diye diyorum otostop yap yolda bin yol sohbeti felan yapın :D senin onu önemsediğini onun için bunları yaptığını görünce sen farklı bişey istediğinde de o seni kırmaz bırakır oyunu yeri geldiği zaman ;)
+1 yılhaha :)
ilginç ya adam bağımlı demek ki :)00 Yorumla
+1 yılHxjskdksmd bi alem şu ets ciler ya
00 YorumlaSadece söyle uygun bir dille ancak biraz değiştir misali deki tatlı dille eşine yani lütfen çalışıyorsun geliyorsun oyun oynama kıskanıyorum bak gibi yani aklını karıştır😃
00 Yorumla
+1 yılEtegini yukariya cek yolun kenarinda bekle kayıtsız kalamayacaktir
10 Yorumla
+1 yılBence birazda tırı garaja sokması lazım 😊 oraya oturmasına fırsat verme kapıda onu Seksi bir şekilde karşılarsan her şey daha iyi olur BENCE..
00 Yorumla
+1 yılBence evdeyken gelistirmesi gereken başka yetenekleri olmalı
04 Yorumla- +1 yıl
Kim diyo gitar çalsın karakalem yapsın diye.😀
- +1 yıl
Kocanın gizli yeteneklerini keşfetmesine yardımcı ol😀 mesela hizlimidir😀
Vallahi guldurdun beni abla ilgilen biraz ilgilenmeye çalıs gelisme olmazsa yapicak bisey yok
06 Yorumla
+1 yılAdami rahat biraz adamin hayatinda bi sen bide tırlar var sanirim
00 Yorumla
+1 yıltıra aşık oyun aşkı başka bir şey dikatini çekmeye çalış derim.
00 Yorumla- Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen senin yerinde olsam ayrılırdım vallahi bak
01 Yorumla
+1 yılBari sende öğren de oynayın 😆
04 Yorumla- +1 yıl
Ben süremiyorum her yere çarpıyorum 😂
- +1 yıl
Öğretsin
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Benin kuzenim bir kizla tanişmis oyundan kızda oyunu hic bilmiyor oynayamiyorda oylesine indirmiş ben sana ögreteyim demis evlendiler
Aklını karıştır biraz dinler seni
03 Yorumla
+1 yılSeninle ilgilenmiyor yani
02 Yorumla- +1 yıl
İyi olmazmi acaba😄
Bende yanlış anladım okuyunca soruyu. :D
10 Yorumla
+1 yılSeni sevmeye fırsat bulabiliyor mu?
02 Yorumla- +1 yıl
Seni sevmeye fırsat buluyor mu?
+1 yılSabah sabah güldüm kusura bakma ama 😁
02 Yorumla- +1 yıl
Neyse bilgisayara virüs bulaştır 😁
+1 yılDua et tirci, ya fordcu olsaydi 😉
00 YorumlaAdam her fırsatda tırcıııı
00 Yorumla
+1 yılSen kuma gitmişsin anlaşılan
00 YorumlaÇekeceksin sevgi gücü ondedir
00 Yorumla
+1 yılİşini aşkla yapıyor adam