Gamer Hayat size en son ne zaman bu kadar cömert davrandı? Mid-AtlanticRidge Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Böyle bir bolluğun tam kafama ben hiç aramadan düşmesi çok güzeldi :D Hayat size en son ne zaman bu kadar cömert davrandı? Cevapla Arama Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hayat bana hiç cömert davranmadı 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kaç tane var yav orada 🤣🤣, kesin onda da birisi gelir öldürür şansıma hepsini alır ben de öyle bakarım artık🤣 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Böyle cömertlik gormeyeli uzun zaman oldu. :D 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Daha görmedim 0 3 Yorumla Mid-AtlanticRidge +1 yıl Hep drop peşinde koşardım bu sefer drop makinesi ayağıma geldi :D Yorumla bayanagresif99 +1 yıl Aman ne büyük bir mutluluk 😂 Yorumla Mid-AtlanticRidge +1 yıl Daha iyisi var bu öylesine soru sormak içindi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayat bana hiç cömert davranmadı
Kaç tane var yav orada 🤣🤣, kesin onda da birisi gelir öldürür şansıma hepsini alır ben de öyle bakarım artık🤣
Böyle cömertlik gormeyeli uzun zaman oldu. :D
Hiç cömert değil heleöki oyun konusunda
Daha görmedim
Hep drop peşinde koşardım bu sefer drop makinesi ayağıma geldi :D
Aman ne büyük bir mutluluk 😂
Daha iyisi var bu öylesine soru sormak içindi