Gamer Son Valorant maçını 13-8 kazandık! Siz kaça kaç kazandınız? ahmettbsll Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Son Valorant maçımı 13-8 kazandık! Siz en son kaça kaç kazandınız? Son Valorant maçını 13-8 kazandık! Siz kaça kaç kazandınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl CS normal oyun atmıştı, 7-6 mıydı, 7-8 mi neydi. Uzun zamandır oynamıyorum ondan unuttum kaç set olduğunu 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Seni turnuvalara bekliyoruz o zaman 1 1 Yorumla ahmettbsll +1 yıl Turnuva çokta benlik değil gibi be 😁 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Valorant sevmiyorum, oynamıyorum. :) 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Oynamıyorum, sevmiyorum valorant😇 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
CS normal oyun atmıştı, 7-6 mıydı, 7-8 mi neydi. Uzun zamandır oynamıyorum ondan unuttum kaç set olduğunu
Seni turnuvalara bekliyoruz o zaman
Turnuva çokta benlik değil gibi be 😁
Valorant sevmiyorum, oynamıyorum. :)
Hatırlamıyorum ki almışımdır 4 5 kill
Oynamıyorum, sevmiyorum valorant😇
Oynamadım hiç