Kimi oyuncu sabırlıdır kimisi agresif.
Hızlı düşünen, çabuk karar alan ve rakibi ezen bir oyuncu musun?
Yoksa sabırla rakibin açık vermesini bekleyenlerden misin?

#hardpika
Kimi oyuncu sabırlıdır kimisi agresif.
Hızlı düşünen, çabuk karar alan ve rakibi ezen bir oyuncu musun?
Yoksa sabırla rakibin açık vermesini bekleyenlerden misin?

#hardpika
Karşıma güçlü Rakip Çıkarsa Oldukça Fazlasıyla 😅 Nerden indireceğime düşünceler planlar kurarım ki Görüyorum bazen adam işini biliyor evin balkona bi yere çıkmış habire bizim takımı peş peşe indiriyor ben de görünce bi yerden dolanıp dibine gidip molotof atıp üstüne taramalı ile Yağdırıyorum ee Kendisi kasindi öyle pusu kurup sürekli indirmek yok
Bazen çok basen hiç
Cevap
7Cevap
Aşırı agresifim
Sabırlı değilim, agresif oynuyorum. Hızlı düşünür ve rush atarım :D
Tam bizim rota biliyor musun :D
Uçak military, pochinki ya da georgopol hangisinin üzerinden geçerse ona atlarız.
Pochinkiye atlarsak orayı temizleyip hemen school - rozhok tepe ya da tokiler rush :D
https://www.youtube.com/watch?v=VRT03qjufRw
Sıradan sakin oynarım, fırsat yakalarsam atlarım. Soğuk kanlı oynarım ben. 🙂
Takımımda bir gereksiz mahluk varsa çıldırıyorum (Yani saçma sapan konuşanlar, kendini bir şey sananlar). Harici agresif değilim.
Hızlı düşünenim kendimi çok fazla kaptırıyorum. Hakikaten yaşıyormuşcasına ciddiye alıyorum o an.
Ps oyunları, genellikle hikayeli sürükleyici oyunlar o da ara sıra çünkü başladım mı kopamıyorum kendime zarar vermiş oluyorum.
Maalesef...
Aşırı agresifim, hele ki rakibim/ekip arkadaşım bir açık vermişse varyaa üff.
Allah ne verdiyse dalarım, CS de basede bekleyen olur ama ben yine en önde giderim dkdkdk
Ya ben agresifim biraz adamı bekleyemem sevmiyorum yavaş oynamayı direkt dalarım
Çok agresifim, yaptıkları bir hatayı bile göz ardı edemiyorum
Hiç değilim, en fazla oyunu kapatırım, sinirlenmeye değmez
Oyun esnasında hata yapan anam babam olsa bile gözlerimi yumarım ağzımı açarım o derece psikopatım
Bazen çok
Çokk fazlaa
sinirliyim var ya uf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?