32 GB tabletime 1 oyun sığdırabiliyorum 98767948547486 tane ss den anca yer kalıyo

32 GB tabletime 1 oyun sığdırabiliyorum 98767948547486 tane ss den anca yer kalıyo

128Gb dahili + 256Gb microSD var. Ama 1 oyun kurulu, 4te uygulama. Fotoğraf, iş ile ilgili evraklar 100 tane civarı, kamera kaydı daha açmadım hiç bir telefonumda. Bahsettiğin oyun/oyunların 1 tanesinin kapladığı alanı vermezsen örnek olarak, kaç tane sığacağını hesaplayamam, doğal olarak.
Maşallah FPS Güç Gerektiren Oyunların Çoğunu Rahatça Kaldırıyor Oynatıyor Ben de Pubg Mobile Call Of Duty Mobile Car Parking Ve Otobüs Simülatör Ultimate Oyunları yüklü Birde Apex Legends Mobile indirmiştim Yüksek grafikler de oynatıyor Sadece En yüksek grafik de biraz fazla ısınma olabiliyor ama kasma yok
Cevap
17Cevap
5-6 sanırım
Kaç tane oyun kaldıracağından çok, kaç tane yüksek hafızalı oyun kaldırabilir diye cevaplasam 10 falan işte. Telefonda oyun oynamayı hiç sevmem, pc iyidir
10 mu :"))
Sığması sorun değil ama çok oyun kaldırmaz. 64 gb telefonum 22 gb boş yer var. Birkaç tane daha yükleyebilirim ama gerek yok.
50 GB civarı oyun kaldırıyor su anda, herhangi bir sıkıntı olmuyor.
6-7 tane rahat kaldırır heralde 😃
uyuz
32 GB iPhone var, çok bir şey sığmaz eğer iCloud'a yedekleme yapmamışsa. :D
512 GB diye yer gösteriyordu yani o kadar hafızası vardı çok bir oyun kaldırabileceğini zannetmiyorum çünkü telefonun modeli eski
Neredeyse bilgisayara hafızası var xd
64 gb hafıza var aldığı kadar aklına gelebilecek her oyunu ultra hd grafikte donmadan kasmadan kaldırır lakin telefon oyun telefonu değil pil kaynaklı /:
5 oyunu rahat kaldırır.🎮
64 GB telefonum, 2 şer GB lik oyunlar indirsem 30 tane alır 😅
Su an 9 tane var sanirim, baya aliyor ama hrpsini oynamiyom tabeh
Hiçbir şey yükleyemiyorum. Whatsappı bile sildim. Yakında rehberimi de silerim.
Hiç bilmiyorum ki. Hafıza 256 GB işlemci a13 bionic
Oyuna bağlı. Zaten call of duty her güncellemede şişiriyor
şu an 5 oyun yüklü :D 8 Max sanırım
5-6 tane oyun bar hiç oynamıyorum silmeyi düşündüm ama kıyamadım 😅
128 gb kendi hafızası alır baya galiba
7-8 tane sığar herhalde.
Telefonum artık sadece alo dememe yetiyor😂
sadece bir tane oynuyorum zaten..
6 7 tane kişiler demek 👏👏👏
Hiç oyun yüklemedim
50 den fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?