İnternet & Teknoloji Telefonunuzda kaç oyun yüklü? kızılsaçlıtutku Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Lilith ve plütonu yay bir yengeç kadını olarak yeni çıkan her oyunu oynamaya bayılırım 😍 Telefonunuzda kaç oyun yüklü? Cevapla Telefon Soruları Kadın Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. bende hiç oyun yok 0 0 Yorumla
işinsanı Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Oyun oynamak bana göre bomboş bir eylem boşa zaman kaybı 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Oyun telefonu değil elimde ki yoksa her şeyi kaldırır 😅 0 0 Yorumla
Rivenss Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl şu an sıfır. Ancak eskiden vardı bir sürü. 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 495 cevap paylaştı. Sadece 1 tane. :-) 0 0 Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl sifir 1 4 Yorumla kızılsaçlıtutku +1 yıl gercekten mi hic sıkılmıyon mu sıkılınca napıyon Yorumla monicavespuccci +1 yıl dizi film Yorumla kızılsaçlıtutku +1 yıl sarmıyo bi müddet sonra be bi de ben yabancı ya da yeni disi de izleyemiyom is yaparken bin defa izledigim gercek kesit askı memnu yaprak dökümü muhtesem yuzyıl dörtlüsünü izliyorum 😀 Yorumla monicavespuccci +1 yıl ben de kurtlar vadisine baslicam tekrar.. Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 519 cevap paylaştı. Bitek okey var 😂 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. 3 tane 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. 2 tane 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bende hiç oyun yok
3 tane oyun var arada takılırım.
Oyun oynamak bana göre bomboş bir eylem boşa zaman kaybı
Oyun telefonu değil elimde ki yoksa her şeyi kaldırır 😅
Bir tek Candy Crush Saga
şu an sıfır. Ancak eskiden vardı bir sürü.
Sadece 1 tane. :-)
Var bi kac tane
Hiç. yok oyun oynamıyorum
sifir
gercekten mi hic sıkılmıyon mu sıkılınca napıyon
dizi film
sarmıyo bi müddet sonra be bi de ben yabancı ya da yeni disi de izleyemiyom is yaparken bin defa izledigim gercek kesit askı memnu yaprak dökümü muhtesem yuzyıl dörtlüsünü izliyorum 😀
ben de kurtlar vadisine baslicam tekrar..
Bitek okey var 😂
Oyun yok
3 oyun
2 tane.
3 tane
2 tane
Sıfır