zamanında şu görevin bana neler çektirdiğini bir ben bir Allah bilir sdhghdfg 100 kere yapmaya çalışmıştım

zamanında şu görevin bana neler çektirdiğini bir ben bir Allah bilir sdhghdfg 100 kere yapmaya çalışmıştım

Ben Değilim 😅 Çünkü Oynamadığım İçin Keşke GTA oyununa Çernobil Santral Modu gelse Kontrol odası bölümü Reaktör kontrol etme sonra Pripyat Şehrinde dolaşma Efsane olur
Açıkçası Vice'de pek görev yapmadım ben zevkine oynamıştım. Bu bölüm bir kere geldi ama pek uğraşmadım, zorlandım. Üstüne düşsem geçerdim bu bölümü çünkü internette geçiş aşamaları bulunuyor, onlara bakıp yapardım
Cevap
41Cevap
Bu görevi yüzünden nabzım tavan yapıyor hep. Yine oynasam yine aynı heyecanla oynarım 😂
Tek seferde geçmiştim insanlar neden bu kadar takılı kaldı bu görevde anlamıyorum
İlk başta zorlansam da artık rahat geçiyorum
Gta hic denecek kadar az oynamisimdir hatirladigim tek sahne su helikopter görevi 500 kere gir cik yaptırıyordu binaya ya
Tek atmıştım ilk defa oynadigimda. Onyargim vardı ilk başta ama baktım zaman hâlâ bol rahat rahat geçtim bölümü😅😅
2. kere denediğimde geçtim cidden abartılıyor şu görev
Siz hiç san andreasta uçakla bombalama görevi oynadınız mı :D
Sıkıntılı görevlerdendi işin pratiği ise W 9 4 6 ve sol mouse clickti çözene kadar tabi bir de ayak bağı olan işçi ve güvenlik görevlileri vardı.
Beni de zorlamıştı baya. Bu görevi hangi akıllı tasarladı anasını satıym :D
Ben nedense 15 kere oynadım bitirdim bu oyunu. 15'inde de tekte geçtim.
bu görev benim gta oyunumdaki jübilem olmuştu :D
Bu görev zor falan değil her oynadığımda gayet rahat bir şekilde tekte geçiyorum
Çok kolaydınbemce asıl San andreas ta videocu kardeşim helikopteri deli ediyordu beni
Sen bir de San Andreasda ki uçak görevleri gör :D
Hiç görev yapmadan sadece adam yumruklayıp motorla polisten kaçan ben
o görevin save dosyasını mahallede diskette satıyordum ne günlerdi
En üst kattan aşağı doğru inerek yap aklıma getirdin vice ctiy indiresim geldi qwasaaq
Saçımı başımı yolup, sinirden klavye mouse kırdığım bölümdür 🤬
Bombayi ustten alta dogru koy oyle geciyon gorevi en alttan baslama
O görevden sonra gta da görev yapmayı bırakmıştım ben
Lance'in dövüldüğü ve hastaneye yetiştirilmesi gerektiği bölüm bundan çok daha zor
Ben herkesin aksine çok kolay yapmıştım hiç zorlanmadım
Başlarda çok zorlanıyorduk abimle bu görevi yaparken sonra çerez gibi geliyordu :D
Hayır. Aksine oyunun en sevdiğim bölümüdür. :D :D
Hiçbir zaman bu görevde bir zorluk yaşamamış biri olarak zorluk yaşayanları anlayamıyorum.
Herkesin zorlandığı ama 14 yaşımda tekte yaptığım görev halada hep tek seferde yaparım bence zor değil
bu görevden nefret ediyorum nefreeet :D bir gün artık çıldırma derecesine gelmiştim. bir geçememiştim şu lanet görevi :D
Topfunun minibüsi kanser ediyordu ey gidi günler
ilkte falan gecmıslıgım mevcut.
tekte geçerim bu görevi.
Tek seferde yapmıştım hahaha
Adı çıkmış bir görev :D
Yemin ederim ilkte geçtim neresi zor
Aga bee niye hatırlattın şimdi bunu
tekte yapanlar seri like
Bu görev yüzünden oyunu silmiştim
Ya ben bunu ikinci denememde yapmıştım 😂
Benim de zamanımı almıştı bu görev. :D
Bu zor bir şey.