Gamer GTA'da şu görevi yapan kaç kişi varız? Marisen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor abi harika bir görevdi ya.. yaparken çok zevk almıştım :D aşırı eğlenceli. hele sonda o arkadan bakış GTA'da şu görevi yapan kaç kişi varız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Yapmıştım duygulandım 0 0 Yorumla
SourSweet Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben paparazi görevinde bıraktım henüz bitirmedim oyunu yıllardır steam'de duruyor :) 1 2 Yorumla Marisen +1 yıl o hangisiydi? fotoğraf çekiyordun o mu Yorumla SourSweet +1 yıl Evet. Zaten kasıyordu eski PC, oyun cam gibi olmayınca sarmıyor bakalım belki bir gün bizimde RTX'li 4K full HD bilgisayarımız olur :) Yorumla
Chaela Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl ahahah ben bunun videosunu izledim. tek tek bidon yerleştiriyorsun falan ya da bidonla benzin döküyordun seçili yerlere :D güzeldi 2 1 Yorumla Marisen +1 yıl evet :D Yorumla
NoManSky Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 78% +1 yıl Gta'daki görevleri yapmaya galiba Vice City'deki helikopterli bölümden sonra küstüm. Yine de San Andres'i bitirdim ama... Gta V için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Eve giriyorsun elemanları öldürüyorsun sonra bodrum katına iniyorsun o görev miydi? Hepsini yaptım da soruyorum yine de lkscdvlkx 0 2 Yorumla Marisen +1 yıl evet :D sonra da benzin döküyorsun seçili yerden ilerleyerek Yorumla Boavistaa +1 yıl GTA 5'in tüm görevlerini seviyorum :D Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Şu oyun ücretsiz iken keşke kütüphaneme ekleyeydim 🥺🥺, cidden çok pişman olduğum bir konu😅 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl motorcuların yeri mi burası trevor intikam alacaktı 0 0 Yorumla
Torquay Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bu görev de önce evin içindekileri öldürüp sonra bidonla yakmıştık değil mi 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Muhteşem bir görevdi, hepsini yapmıştım :) 0 0 Yorumla
SanaNeDerGibi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Bacaksız gta oynamadim ki😂 0 2 Yorumla Marisen +1 yıl pü sana Yorumla SanaNeDerGibi +1 yıl Valla oynamadim gisss yeminle😂 Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl yapmadım hıc save aldım :D 0 2 Yorumla Marisen +1 yıl ya ama öyle tadı çıkmaz ki istedigiyerdeyım +1 yıl oynayalım bırlıkte :D
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Oynamadıgim için oyunu pek umursamıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yapmıştım duygulandım
Ben paparazi görevinde bıraktım henüz bitirmedim oyunu yıllardır steam'de duruyor :)
o hangisiydi? fotoğraf çekiyordun o mu
Evet. Zaten kasıyordu eski PC, oyun cam gibi olmayınca sarmıyor bakalım belki bir gün bizimde RTX'li 4K full HD bilgisayarımız olur :)
ahahah ben bunun videosunu izledim. tek tek bidon yerleştiriyorsun falan ya da bidonla benzin döküyordun seçili yerlere :D güzeldi
evet :D
Gta'daki görevleri yapmaya galiba Vice City'deki helikopterli bölümden sonra küstüm. Yine de San Andres'i bitirdim ama... Gta V için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Eve giriyorsun elemanları öldürüyorsun sonra bodrum katına iniyorsun o görev miydi? Hepsini yaptım da soruyorum yine de lkscdvlkx
evet :D sonra da benzin döküyorsun seçili yerden ilerleyerek
GTA 5'in tüm görevlerini seviyorum :D
Şu oyun ücretsiz iken keşke kütüphaneme ekleyeydim 🥺🥺, cidden çok pişman olduğum bir konu😅
motorcuların yeri mi burası trevor intikam alacaktı
Bu görev de önce evin içindekileri öldürüp sonra bidonla yakmıştık değil mi
Muhteşem bir görevdi, hepsini yapmıştım :)
Bacaksız gta oynamadim ki😂
pü sana
Valla oynamadim gisss yeminle😂
yapmadım hıc save aldım :D
ya ama öyle tadı çıkmaz ki
oynayalım bırlıkte :D
Mük görevdi
Ben hepsini yaptım :)
Oynamadıgim için oyunu pek umursamıyorum
Bizdensin reis