Oyun fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz?
#Soojin #Jende
Bugün biraz ps4 oyun fiyatlarına baktım ve şok oldum. Aşırı pahalı.

Oyun fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz?
#Soojin #Jende
Bugün biraz ps4 oyun fiyatlarına baktım ve şok oldum. Aşırı pahalı.
Merhaba,
Benim için pahalı olmaları sorun değil yeterli bütçeyi ayırabiliyorum ama genele baktığımızda hem teknoloji hemde oyunlar artık lüks olmuş durumda. Dünya genelinde zaten oyun fiyatları hakkında bir şikayet var ama maalesef ülkemizde bunun üzerine birde kur farkı binince maalesef fiyatlar daha çok yükseliyor.
Cevap
14Cevap
Çok pahalı fifa 23 standart sürüm ps 5 için 800 tl ultimate 1000 tl fiyatları görünce şaşırdım biraz bekleyip indirime girmesini beklicem
Yani ne düşüneyim çok pahalı, bu oyunlar Nintendo oyunları kadar verdiğin parayı fazla hak etmiyor bence, (hak eden oyunlar çok olmasa da vardır), bir de üstüne çok pahalı olunca daha beter oldu. en azından Steam'de daha uygun fiyata oyunlar var.
İndirimde birkaç tane gördüm. İndirim dışı almak akıl işi değil.
Ps oyunları hep pahalı olmuştur ucuz olduğunu göremedim. Artık her oyun pahalı indirim kovalamak gerek. Oyun falan satın almıyorum artık ücretsiz oyunlarla idare ediyorum ayrıca satın aldığım oyunlar yetiyor bana
Benim fakir zihnim o kadar yüksek fiyatları algılayamıyor. Oynamak istediğim oyun 1.700 TL olmuş.
Yani Türkiyede şaşırmamak gerekiyor bence bu tür şeylere alıştım şahsen
çok pahalıydı en son. s hayatımda iki oyuna para yatırdım zaten skjdfhskjdfhfd
Ben gereksiz pahalı buluyorum açık söylemek gerekirse. O yüzden ücretsiz oyun oynuyorum oynamam istesemde. Gereksiz ücret ödeyip masraf yapmaya gerek yok bence. Birde oynadığım oyuna bağlı eğer hoşuma gittiyse oynarım.
Steamdan 30 tl civarına aldığım ''RUST'' şimdi olmuş 300 tl. Yuh
Son zamanlarda aşırı bir zam geliyor, çok artmaya başladı. İyiki oyunları almışım diyorum indirimde
Kız sende benim gibi gamersin heralde hee
sayılır
Aşırı pahalılar
Ps4 bilmiyorum ama Steam normal geliyor
Hersey gibi o da pahali
Torrent baba eksik olmasin
Çok fazla pahalılar
her şeye göre normal takmamak lazım türkiye bu
Pahalı
Ne ucuz mu olacaktı
Kan parası...