Bağımlı olma durumu beni fazlasıyla geriyor
3 gün girmedim, bugün girince 6 saat olmuş 😢 asla farkına varmadım. Oyuna kapılıp gitmişim.
Bağımlı olma durumu beni fazlasıyla geriyor
3 gün girmedim, bugün girince 6 saat olmuş 😢 asla farkına varmadım. Oyuna kapılıp gitmişim.
Bende de durum aynı. Boş vaktimi full oyunlara ayırıyorum. Ne kitap okuyorum ne kendimi geliştirmek için birşeyler yapıyorum. Aslında çok kötü bir durum ama kafamı meşgul etmeyince de sürekli birşeyler düşünüp üzülüyorum. O yüzden kafamı meşgul ediyorum olabildiğince.
Ben diğerlerini de yapıyorum sorun yok ancak yine de çok fazla
Benim diğerlerini yapacak vaktim kalmıyor çünkü çalışıyorum. Sen şanslısın o zaman. Ama işe başlayınca yine günde 6 saat oynarsan başka bir şey yapacak vaktin kalmaz benim gibi.
Doğrudur
Henüz işim yok, olacağı zamana kadar bu sureti azaltmak istiyorum
Öncelikle neden oynuyorsun bunu düşün. Ben kötü düşüncelerimi engellemek için mesela. Ama sen neden oynuyorsun bunu bul.
Sıkıldığım için olabilir
Sadece sıkıldığın için ise bence kolaylıkla bırakırsın. Başka şeylerle meşgul olursun işe başlayınca. Pek vaktin de kalmaz zaten.
Umarım gerçekte de böyledir
Yoksa Yandık ki ne Yandık
Sorma. Benim sürekli geçmiş ya da gelecek aklıma geliyor üzülüp duruyorum. Bir tek oyun oynarken düşünmüyorum. Yaş 29 hâlâ saatlerce oyun oynuyorum.
Eyvah eyvah 😢
biraz bağımlı gibisin çünkü ben bugüne kadar toplam 6 saat geçirmişim ki oyuna d a nerdeyse hergün giriyodum tabi şu sıra bu syaı azaldı o ayır konu ama bu saati biraz düşür bence kız oyun dedin canım çekti girsem mi acep
Cevap
10Cevap
Hayır bağımlı yapmaz
6 saat çok az bir zaman dilimi sayılmaz, desene mis gibi bir Gamer geliyor.
Ahahah bu bı tik bağımlılık gibi geldi bana sanki😅😅
Bende öyleydim şimdi de buranın bağımlısı oldum ben
Belirli bir süre sonra bağımlılığa döner
Hangi oyun bu ya?
Sims'e sardım
Ona benim de sarasım var ama yükleyemiyorum bilgisayara
Şu anlık Yıllardır takıntım olan Skyrim'i 2. ye bitirmeye çalışıyorum.
Bilgisayar mı kaldırmıyo
*kaldırmıyor
Skyrim hiç oynamadım vallahi bilmiyorum
Skyrim kesinlikle tavsiye ederim. Asrın oyunu bence. Sims kaldırıyor bilgisayar da, indirebileceğim iyi kaynak yok.
Ben satın aldım vallahi 😂
Steam duruyor taş gibi
Önerdiğin oyuna da bakacağımm
Para vermem oyuna ben
Tercih meselesi tabiiii
Tercih ve hayat koşulları. İçinde bulunduğum koşullarda hiç bunu düşünmedim. Bedava yapabileceğim bir şeye para vermek saçma geldi hep.
Haklısın elbet benimde bilgim olsa bende bedava bulur kullanırdım ancak bilgisayarıma zararlı bir kaynaktan yükleme yapmaktan çekiniyorum
Pahalı bir bilgisayar, boş şeyler için harcamak istemem o yüzden satın almayı tercih ediyorum
Her zaman sağlıklı olmayabiliyor satın almak da. Kullanmayı iyi bilmediğinden birazcık bu korkun anladığım üzere
Evet ve ilk defa düzgün bir bilgisayarım oldu
Üstüne titremem doğal 😅
Anladım. Maaşallah nazar değmesin.
Teşekkürler
Hangi oyun
Sims 😢😢
Şu oyunu bir ben sevemedim :D
Niye ya insan içinde kayboluyor
Witcher 3 tarzı oyunları seviyorum
Bende onları sevmiyorum
Daha doğrusu aşırı stres yapmama neden oluyor o yüzden uzak duruyorum
Streslik bir durum yok ki