Apex Legends Oyununu Oynayanlar Çok İyi Bilirler Hatta Oynamayanlar Bile İsmini Muhakkak Duymuş Görmüştür Apex Legends Hayatta Kalma Battle Royale Oyunu Ama Harita Bölgeler Daha çok Teknolojik Farklı Manzaralar Mevcut Ama Çok Güzel ⭐😊 Apex Legends PC Oyunudur Oyunun İlk Çıkış Tarihi 4 Şubat 2019 Mobile Versiyonu ise Bu Yıl 16 Mayıs 2022 de Android Ve iOS Platforma Çıkış yaptı PC ile Neredeyse Birebir Aynı Amaç PC de oynayamanlar için Electronic Arts Mobil Platform da Oyuncuya Oynama Fırsatı Sunuyor Titanfall Haritası ile aynı Evrende Geçmektedir Oyunun Haritası Bu Yeni Çıkan Mobil Versiyonu Oynayanlarınız Var mı? Nasıl Buldunuz Ben Çok Beğendim İyiki de İndirmişim
Apex Legends Mobile oynayan var mı? Yeni çıkan mobil platformunu nasıl buldunuz?
Aynen Evet 😊 Hatta Haritası O Kadar Çok Güzel Yapılmış Tasarlanmış ki PC Versiyona Benziyor Birebir Aynı Zaten Bakıyorum da Oyun Firmaları Artık Mobil Platforma Yoğunlaşmış Durumda Pubg İlk Çıktığında PC göre çıktı Mobile Platforma Getirdiler Sonra Call Of Duty Mobile platforma geldi Apex Legends de aynı şekilde Ah Bi keşke Modern Warfare 2007 ve modern Warfare 2 gelse 2009 Android iOS a
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Oynuyorum, başarılı bence
Aynen Evet 😊 Hatta Haritası O Kadar Çok Güzel Yapılmış Tasarlanmış ki PC Versiyona Benziyor Birebir Aynı Zaten Bakıyorum da Oyun Firmaları Artık Mobil Platforma Yoğunlaşmış Durumda Pubg İlk Çıktığında PC göre çıktı Mobile Platforma Getirdiler Sonra Call Of Duty Mobile platforma geldi Apex Legends de aynı şekilde Ah Bi keşke Modern Warfare 2007 ve modern Warfare 2 gelse 2009 Android iOS a
Maalesef oynamıyorum
Yok oynamadım, sevmiyorum bu türleri pek
Evet Ben Oynuyorum
gayet güzel sarıyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!