Apex Legends Mobile karşınızda! Oynadınız mı?

Çıktı mı? Android iOS platform göre Çok İyi 👍🏻😊 Ama Bende Daha iyisi mevcut Call Of Duty Mobile Cod mobile içerisinde Patron diyorum 😄 Pubg Mobile de oynuyorum Yeni çıkan new state Pubg Oynadım denedim ama Cod verdiği zevki Tam alamıyorum onlar da Call Of Duty Mobile Çok oyunculu modunda ki Haritalar özellikle Modern Warfare serisi ve Black ops haritaları mevcut Anılara götürüyor beni vayy Bee Ne oynardım modern Warfare 2 modern Warfare 3 ve modern Warfare 1 Cod en başarılı serisi modern Warfare
Of Ulen Call Of Duty oyunun Modern Warfare 2 ve modern Warfare 3 Android İos gelmediğine Çok kızıyorum Şimdi İstese getirebilirler Grafikleri zaten çok üst düzey değiller Şimdiki günümüz güçlü cihazlar oynatır Modern Warfare 2 2009 yılında çıkan oyun modern Warfare 3 2011 de çıkan Bir oyun hadi 3 olmasa bile bari 2 gelse Adaletsizlik bu yaptıkları
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Alternatif olarak fazla oyun olunca dikkat çekmiyor. Oyun fanları için iyi haber.
Hayır daha oynamadım Mobilden oyun devrini kapattım şahsen.
Oynadım, hafif performans sorunları var ama düzelir yakında.
Mobilden oyun oynayamıyorum ya galiba alışkanlıktan dolayı bilgisayarı tercih ediyorum
ipad'e indiririm belki
Tam olarak ne zaman cikti
Hayır oynamadım. Oynamam sanırım.
Hayır oynamadım
Oynamadım
Oynamadım
Hiç oynamadım
Battle royal sevmem
Az önce denedim :D
Oynamadım
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş