Arkadaşlar Fm21 oynamaya başladım ilk defa bir menajerlik oyununa giriş yaptım daha önce sadece fifa oyunlarının menajerlik modunu oynamıştım ama onunla bunun uzaktan yakından alakası yok Fm çok detaylı çok kapsamlı bir oyunmuş ben bu oyunu nasıl öğrenebilirim YouTube da aradım adam akıllı bir rehber videosu bulamadım kafama takılan çok soru var
1. Nasıl altyapı geliştirebilirim
2. Örnek benim takımımın sol beke ihtiyacı var genç potansiyelli bir oyuncuyu nasıl bulabilirim
3. En önemli sorun oyuncu satamıyorum transfer listesine koyduğum oyuncuların hiçbiri gitmek istemiyor bunları nasıl gönderebilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1- Personel arama kısmından altyapı görevinde persenol ile sözleşme imzala. Ama uluslararası olsun.
2-Gozlemle kismina gir transfer listesinde seçeneğini seç. Orada transfer listesinde olan veya tüm oyuncular da orada transfer teklifi yollayabilirsin.
3-Transfer listesine eklediğin oyuncular zaten teklif gelir, sen orada gereksiz olarak istenmeyen oyuncu seç. Diger takimlardan geliyor. En koti oyuncu ile konusma başlat taktigimde yoksun gitmen gerekiyor secenegine tikla
Bende FM17 var 😊 çok zevklidir ama 1 sezon uzun sürüyor. Ben 1 hafta da 1 sezonu bitiriom
Çok teşekkürler
Bende kaç kere oynasam da oyunu batırdım sürekli :D en sonunda kovulmadığım takım kalmadı :D büyük klüplerin şantajcılığını filan yaptım resmen :D sayılır yani
Ben de kovulmanın eşiğine geldim sanırım 6 maç 6 mağlubiyet 😀
yani bu da bir oyun türü sonuçta kovulmaktan zevk alacaksın :D bata çıka öğrenirsin tabi ben bıraktım bir kaç sefer oynayıp çekildim
Altyapı için çok fazla antrenman yapmalısın