Kimler Online Bakalım : ) En çok hangi oyunları oynuyorsunuz? Gta Online çok oynayan var mı... Ne kadar paranız var gelecek güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz :

)
Kimler Online Bakalım : ) En çok hangi oyunları oynuyorsunuz? Gta Online çok oynayan var mı... Ne kadar paranız var gelecek güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz :

)
GTA yok ki online da oyniyim :")) ben en çok lol oynarım. Her girdiğimde 1-2 el sihirdar atıyorum ranked için hazırlık yapıyorum onun dışında akşamları da belki aram girerim
Çook eskiden Tactical Ops oynardım. Başka da bilgisayar oyunu oynamadım onun kadar
Gta yı Playstation da oynardım
Vay be etkileyici Ee Ps sattın mı 😢
İlk Playstationlarımızı yıllar önce sattık, şu an kardeşimin odasında var bir tane Playstation 4 o da eskidi tabi. Çok fazla oynamadığımız için 5i almaya da gerek yok
Mantıklı 😀 Zaten Ps pişmanlık ya Xbox tavsiye ederim 🙂
O da vardı bizde ama sevmedim ben onu
Psp vardı, wii vardı, nintendolar vardı. Aaah keşke hep o zamanlarda kalsaydık
Zenginsin galiba senin tuzun kuru 😀😋 Bende genelde pc lerle büyüdüm ya Xbox geç geldi... Atari falan yani..
Yok zengin değilim ya ben, keşkee haha
Nintendo Wii dediğin şeyler ucuz değil di 😶 Nasıl aldın söyle bakim
Babam bizi severdi 😜
Belli 😢 Bize atari bile alan olmadı rahmetli ananeciğimde olmasa mağara adamı gibi büyüyecektim..
Aah 🥺
Sünnet te hediye gelmişti atarim de ilk teknolojik aletim ben açıdan yatarken millet oynadı onuda zaten 😀
Hahaha gerçekten mi
Maalesef 🙄
Cevap
3Cevap
Hayatım boyunca en uzun süre oynadığım oyun World Of Warcraft. 17 yıllık bir oyun hesabından söz ediyoruz.
Saat olarak bayrağı half life 1 taşıyor (online değil, hikaye oynadım sadece). Son zamanlarda ise Fallout New Vegas oynadım. Hâlâ bitiremedim baya etkileşim var oyunda 😅
Sonic Generations ya da Sonic Mania olabilir. GTA online PS3 ve PS4 de oynadım.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?